Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vocea Romaniei: prima editie live a dominat topul audientelor. Cati romani au urmarit show-ul de la Pro TV

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei: prima editie live a dominat topul audientelor. Cati romani au urmarit show-ul de la Pro TV

Prima gala live a show-ului Vocea Romaniei a dominat topul audientelor, cu varfuri ce au sarit de doua milioane de telespectatori pe minut, potrivit cifrelor publicate de Pagina de Media. continuă pe Adevărul

Vocea Romaniei, la prima gala live

Pro TV difuzeaza vineri, 27 noiembrie, de la ora 20. 30, prima gala live a show-ului Vocea Romaniei, in care primii 16 concurenti vor incerca sa convinga atat publicul, cat si juriul ca merita sa continue lupta pentru marele trofeu. Alaturi de acestia, pe scena va urca si invitata speciala, Antonia, care va prezenta noul ei single. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului.

Vocea Romaniei, la prima gala live: Un italian a cucerit publicul si juriul cu o piesa in romana. Singura ta problema in acest concurs e ca nu esti in echipa mea

La sfarsitul primei gale live a show-ului Vocea Romaniei doar opt concurenti au reusit sa convinga telespectatorii si juriul ca merita sa continue lupta pentru ravnitul trofeul. Unul dintre cele mai frumoase momente ale editiei a fost al italianului Antonio Fabrizi, din echipa Loredanei, care a acceptat provocarea de a interpreta o piesa in limba romana.

Pro TV, cinci zile de programe speciale: Vocea Romaniei se vede live si de 1 decembrie

Pro TV pregateste un program special in ajunul sarbatorii de 1 decembrie, dar si a aniversarii de 20 de ani. Astfel, postul aduce, timp de cinci zile, programe diversificate, de la emisiunea Vocea Romaniei transmisa in direct, la blockbustere si povesti ale romanilor considerati eroi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )