Libnet.ro
UNICEF

18:45

Vocea Romaniei revine pe micile ecrane, in aceasta seara

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei revine pe micile ecrane, in aceasta seara

Noul sezon Vocea Romaniei va debuta in aceasta seara, de la 20:30, la Pro TV, si va fi la concurenta directa cu un alt show de talente muzicale, Next Star, de la Antena 1. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului de la Pro TV. continuă pe Adevărul

Vocea Romaniei revine in aceasta seara, la Pro TV. Show-ul e la concurenta cu Next Star, de la Antena 1

Noul sezon Vocea Romaniei va debuta in aceasta seara, de la 20:30, la Pro TV, si va fi la concurenta directa cu un alt show de talente muzicale, Next Star, de la Antena 1. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului de la Pro TV.

Vocea Romaniei a debutat, iar Tudor Chirila a frant inima unei fete de 16 ani

Noul sezon Vocea Romaniei a debutat in aceasta seara, de la 20:30, la Pro TV, si este la concurenta directa cu un alt show de talente muzicale, Next Star, de la Antena 1. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului de la Pro TV.

INTERVIU Loredana Groza: Vocea Romaniei este cel mai tare show de talente muzicale din Romania, restul nu conteaza

Loredana Groza 44 de ani) a declarat cu fermitate ca Vocea Romaniei, emisiune ce revine in aceasta seara la Pro TV, este cel mai tare show de talente cu voci din Romania.

Vocea Romaniei, difuzata mai devreme decat X Factor. Pro TV a inceput batalia pentru audienta

Cu doar o saptamana inainte de debutul celui de-al patrulea sezon al show-ului Vocea Romaniei, Pro TV schimba ziua de difuzare. Astfel, prima editie a concursului nu va mai fi difuzata vineri, 19 septembrie, la concurenta direct cu prima editie a noului sezon X Factor Antena 1), ci marti, 16 septembrie, anunta postul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )