Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vodafone, amendata cu 3.000 de euro pentru incalcarea GDPR - regulamentul UE privind protectia datelor personale

Hotnews Hotnews,
 Vodafone, amendata cu 3.000 de euro pentru incalcarea GDPR - regulamentul UE privind protectia datelor personale

Vodafone, al doilea mare operator local de comunicatii mobile, a fost amendat cu peste 14. 300 de lei echivalentul a 3. 000 de euro) pentru ca a prelucrat gresit date personale ale unei persoane fizice in scopul solutionarii reclamatiei acesteia, ceea ce a determinat ulterior transmiterea raspunsului operatorului catre o adresa de e-mail eronata, a anuntat saptamana trecuta Autoritatea nationala de supraveghere ANSPDCP). Vezi in articol ce masuri corective i s-au solicitat companiei. continuă pe Hotnews

Judecatorul Danilet: Prin derogarea de la aplicarea CEDO, Romania se sustrage de la orice forma de ocrotire a drepturilor sau de raspundere ulterioara pentru incalcarea lor

Romania si inca trei state membre ale Consiliului Europei, respectiv Republica Moldova, Letonia si Armenia, au activat articolul din Conventia Europeana a Drepturilor Omului care permite derogari de la aplicarea acesteia in conditiile starii de urgenta decretate ca urmare a coronavirusului. Judecatorul Cristi Danilet spune ca, practic, Romania se sustrage de la orice forma de ocrotire a drepturilor sau de raspundere ulterioara pentru incalcarea lor in timpul starii de urgenta, gasind o cale nepotrivita sa se sustraga de la necesitatea respectarii unor angajamente internationale.

Robert Lewandowski doneaza un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirsului

Atacantul polonez al echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, va dona un milion de euro pentru lupta impotriva pandemiei de coronavirus.

Comisia Europeana directioneaza catre Romania peste 1 miliard de euro pentru criza coronavirusului

Comisia Europeana va directiona catre Romania peste 1 miliard de euro, pentru criza generata de coronavirus.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea, donatie de 100.000 de euro pentru spitale in lupta cu epidemia Coronavirus!

Valentina Pelinel si Cristi Borcea se alatura persoanelor publice din Romania care fac donatii substantiale pentru spitale in lupta cu epidemia de Coronavirus. Cei doi au donat 100. 000 de euro! .

Der Spiegel: Germania pregateste un fond de sprijin de 500 de miliarde de euro pentru companii

Germania planifica un fond de 500 de miliarde de euro pentru a sprijini companiile care se confrunta cu dificultati de plata din cauza crizei de coronavirus, a informat Der Spiegel vineri, citat de Reuters.

Guvernul german aproba un pachet de 750 de miliarde de euro pentru a contracara impactul pandemiei de Coronavirus

Guvernul de la Berlin a anuntat ca-si va asuma noi imprumuturi, pentru prima data din 2013, ca parte a unui pachet de masuri fara precedent, ce totalizeaza 750 miliarde de euro 800 miliarde de dolari), adoptat pentru a amortiza efectele negative ale.

Andreea Marin, exemplu pentru toata Romania. Cum a strans produse in valoare de 440.000 de euro pentru cei afectati acum

Andreea Marin este un ajutor de nadejde pentru Romania in vremurile acestea. Cunoscuta vedeta s-a implicat inca din primele zile in lupta contra coronavirusului. Cum a reusit sa stranga produse in valoarea de 440. 000 de euro pentru cei infectati cu COVID-19? Andreea Marin a strans produse in valoare de 440. 000 de euro Andreea Marin face .

Romania va primi de la UE peste un miliard de euro pentru combaterea efectelor COVID-19

Comisia Europeana va directiona catre Romania peste un miliard de euro, in contextul pandemiei de COVID-19, se arata intr-un document publicat pe pagina de Facebook a reprezentantei Comisiei Europene in.

MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: 680 de milioane de euro pentru sprijinirea mediului de afaceri si sistemului medical

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene a anuntat ca in perioada urmatoare, din fondurile alocate de Comisia de la Bruxelles, 680 de milioane de euro sunt destinati pentru sprijinirea mediului de afacaeri si a sistemului medical.

Comisia Europeana va directiona catre Romania peste un miliard de euro pentru combaterea efectelor COVID-19

Potrivit deciziei CE, 483 de milioane de euro vor rezulta din faptul ca Romania nu ca mai trebui sa ramburseze prefinantarile neutilizate din fondurile structurale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )