Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vodafone va investi 31 miliarde dolari pentru imbunatatirea retelei din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vodafone va investi 31 miliarde dolari pentru imbunatatirea retelei din Marea Britanie

Seful diviziei Vodafone Group Plc din Marea Britanie, Jeroen Hoencamp, a anuntat ieri ca si-a stabilit un obiectiv necomplicat: revenirea pe crestere in urmatorii doi ani, motiv pentru care compania va investi in urmatorii doi ani aproximativ 19 miliarde de lire sterline 31 miliarde de dolari), pentru imbunatatirea retelei din tara, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Intel va investi sase miliarde de dolari in Israel, ca parte a unui plan record

Autoritatile israeliene au aprobat un plan prin care se obliga sa dea granturi de 300 milioane dolari si vor percepe un impozit pe profit de numai 5% companiei americane Intel care in schimb se obliga se investeasca sase miliarde dolari, scrie Reuters. Banii se vor indrepta catre imensa fabrica de procesoare de la Kiryat Gat, in sudul tarii unde vor fi angajati alti o mie de oameni. Intel are de 40 de ani productie in Israel, unde investitiile totale au depasit 10 miliarde dolari.

Google, amenintata de Comisia Europeana cu o amenda de 6 miliarde de dolari, pentru practici anticoncurentiale pe piata UE

Comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, a avertizat, marti, Google ca risca sa fie amendata de Comisia Europeana, daca raspunsul companiei americane nu mrege in directia buna in dosarul in care este acuzata de abuz de pozitie dominanta pe piata europeana. Astfel, Google, risca o amenda de 10% din cifra sa de afaceri, echivaland cu circa 6 miliarde de dolari.

Rusia semnaza un contract-mamut de 10 miliarde de dolari pentru constructia de centrale nucleare in Africa de Sud

Africa de Sud a semnat o intelegere in valoare de 10 miliarde de dolari cu Rusia, prin care se deschide calea pentru construirea, pana in 2030, a opt reactoare nucleare cu o capacitate totala de 9. 600 MW in cea mai mare economie de pe continentul negru, scrie The Moscow Times.

Siemens plateste 7,6 miliarde de dolari pentru achizitia Dresser-Rand

Siemens AG, cel mai mare grup de inginerie din Europa, va achizitiona Dresser-Rand Group Inc. din SUA pentru 7,6 miliarde de dolari inclusiv datorii), extinzandu-si serviciile in sectorul energetic din America de Nord.

VIDEO Compania cumparata de Facebook cu doua miliarde dolari a prezentat un nou prototip de ochelari pentru realitate virtuala

Oculus, compania care a creat mai multe dispozitive vizuale pentru realitate virtuala, a prezentat un nou prototip la care calitatea imaginilor este mai buna, timpii de raspuns sunt mai mici, iar sunetul este integrat in dispozitiv. Oculus, pentru care Facebook a paltit doua miliarde dolari in primavara, nu are inca un produs care sa fie vandut pentru consumatori, ci il furnizeaza doar dezvoltatorilor de aplicatii, in special jocuri video.

Grup Servicii Petroliere are in plan investitii de 1,2 miliarde dolari

Grup Servicii Petroliere GSP), companie controlata de omul de afaceri Gabriel Comanescu, are in plan investitii totale de 1,2 miliarde de dolari pentru cumpararea de vase si platforme de foraj, cu fonduri asigurate inclusiv de banci din China.

Alibaba obtine aproape 22 miliarde dolari din IPO

Gigantul chinez de comert online Alibaba Group Holding Inc. a stabilit, pe 18 septembrie, pretul final al ofertei sale publice initiale IPO) la 68 de dolari pe actiune, adica la limita superioara a intervalului din prospect 60-68 dolari/titlu).

GlaxoSmithKline va plati o amenda de aproape 500 de milioane de dolari, pentru acuzatii de mita

Grupul farmaceutic GlaxoSmithKline GSK) va plati o amenda de 491,5 milioane de dolari, dupa ce o instanta judecatoreasca din China a gasit vinovata subsidiara GSK pentru mituirea unor medici si asociatii medicale, cu scopul cresterii vanzarilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )