Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vodafone preia operatiunile LibertyGlobal din Romania, Germania, Ungaria si Cehia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vodafone preia operatiunile LibertyGlobal din Romania, Germania, Ungaria si Cehia

Seful Deutsche Telekom sustine ca tranzactia va afecta concurenta Operatorul de cablu Liberty Global a ajuns la un acord definitiv privind vanzarea operatiunilor sale din Germania, Ungaria, Romania si Cehia catre grupul de telefonie Vodafone pentru aproximativ 18,4 miliarde de euro, informeaza Business Wire, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Vodafone preia operatiunile Liberty Global din Germania

Vodafone Group a convenit un acord de 18,4 miliarde de euro pentru preluarea operatiunilor Liberty Global din Germania, Cehia, Ungaria si Romania, relateaza Reuters.

Judecatorii din Romania, stupefiati de Tudorel Toader

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania se arata stupefiati de declaratiile ministrului justitiei Tudorel Toader, care a pus la indoiala profesionalismul specialistilor anticoruptie de pe langa Consiliul Europei. Acestia sunt, de.

Radu Craciun, noul presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania

Societatea BCR Pensii, prin Radu Craciun, Presedintele Directoratului, a preluat miercuri mandatul de Presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania. Ne propunem ca in perioada.

Este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, insa putini au auzit de el

Cele mai mari orase din Romania in functie de numarul de locuitori sunt Bucurestiul, Cluj-Napoca sau Timisoara, insa daca ne uitam la suprafata, acestea nici macar nu se gasesc pe primele trei.

DW: Fraude de O SUTA DE MILIOANE DE EURO cu COPII-FANTOMA din Romania si Bulgaria. Un nou tip de CRIMINALITATE da batai de cap autoritatilor germane

Presa germana scrie despre fraude de o suta de milioane de euro, cu alocatii pentru copii fantoma, din Romania si Bulgaria. Li se intocmesc documente false potrivit carora ar trai si ar merge la scoal.

PNL sesizeaza CE si BCE privind interventia politicului in politica monetara din Romania

Partidul National Liberal a decis, luni, in cadrul Biroului Executiv al partidului, sa sesizeze Comisia Europeana si Banca Centrala Europeana cu privire la interventia directa a politicului in politica monetara din Romania, scrie Ziare. com .

Cum functioneaza Netflixul pentru jucarii din Romania?

Evertoys e un startup romanesc care functioneaza ca un Netflix pentru piata de jucarii din Romania. Compania imprumuta jucarii copiilor, iar acum a primit si o investitie.

Timisoara: Medicul care a realizat prima fertilizare in vitro din Romania, a murit la 80 de ani (FOTO)

Ioan Munteanu, medicul care a realizat prima fertilizare in vitro din Romania, in anul 1995, s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. De asemenea, in anul 2001, doctorul a asistat la nasterea primului.

Revolut si-a anuntat omul care va conduce operatiunile din Romania: De la ce companie si-a luat startup-ul fintech country manager

Revolut, compania fintech care a devenit recent unicorn dupa obtinerea unei runde de investitii Serie C in valoare de 250 de milioane de dolari, a recrutat-o pe Irina Scarlat, ex-Lead Marketing Manager Uber, sa conduca operatiunile locale.

Banca Mondiala: in 2025, cele mai sarace regiuni din Romania, Polonia, Bulgaria si Ungaria le vor depasi pe cele cu crestere redusa

Raportul Bancii Mondiale Rethinking Lagging Regions arata ca cele mai sarace regiuni din Romania, Polonia, Ungaria si Bulgaria vor fi in medie mai bogate decat regiunile cu crestere redusa din Italia, Spania, Portugalia si Grecia, pana in 2025, daca vor continua tendintele din ultimul deceniu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )