Libnet.ro
UNICEF

22:45

Nu voi candida la alegerile parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu voi candida la alegerile parlamentare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat azi dimineata, pe contul sau de Facebook, ca nu va candida la alegerile parlamentare, el dorind sa foloseasca fiecare ora care i-a mai ramas din mandat pentru a duce la capat proiectele importante aflate in lucru la minister. continuă pe Ziarul Bursa

Indiferent de partid, politicienii vor forma viitorul Parlament al Romaniei si de prioritatile lor va depinde sanatatea noastra. Vlad Voiculescu anunta ca nu va candida la alegerile parlamentare

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a anuntat sambata ca nu va candida la alegerile parlamentare. Ministrul a precizat ca a acceptat invitatatia de lansare a programului de guvernare a PNL, dar ca p.

Dacian Ciolos: NU voi candida la parlamentare si NU voi crea un partid politic

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi ca nu va candida la alegerile parlamentare din acest an. NU voi candida la parlamentare si NU voi crea un partid politic, a spus acesta la un eveniment in.

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu participa la lansarea programului de guvernare al PNL: Nu voi candida la alegerile parlamentare

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a anuntat pe Facebook sambata dimineata ca a fost invitat la lansarea programului de guvernare al PNL in cadrul Consiliului National ce are loc sambata si va participa, insa precizeaza ca a decis ca nu va candida la alegerile parlamentare, asa cum se vehiculase.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Nu voi candida la alegerile parlamentare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat sambata dimineata, pe contul sau de Facebook, ca nu va candida la alegerile parlamentare, el dorind sa foloseasca fiecare ora care i-a mai ramas.

Ministrul sanatatii nu va candida la alegerile parlamentare. Vlad Voiculescu a facut acest anunt pe Facebook pentru a opri speculatiile inutile

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca nu va candida la aceste alegeri parlamentare. in aceeasi postare, Vlad Voiculescu a explicat ca a acceptat invitatia la lansarea programului de guvernare al Partidului National Liberal pentru a vorbi despre sistemul sanitar.

Udrea: Voi candida ca independent la parlamentare. Nu m-am consultat cu Traian Basescu. Drumurile noastre se despart

Deputatul Elena Udrea a anuntat, miercuri, ca va candida ca independent la alegerile parlamentare, ca va strange semnaturi in strada si isi va face o campanie ieftina pe Facebook, precizand ca nu s-a consultat cu fostul presedinte Traian Basescu, iar de aici drumurile lor se despart, informeaza News. ro.

Basescu: Romania nu poate avea un premier mai bun decat mine. Daca sunt util partidului, voi candida (VIDEO)

Daca sunt util partidului, voi candida la alegerile parlamentare, a declarat Traian Basescu, in emisiunea moderata de Nelu Barbu pe B1 TV. E obligatia morala a unui presedinte de partid sa.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Nu candidez la aceste alegeri parlamentare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat, sambata, pe Facebook, ca a raspuns pozitiv invitatiei PNL de a participa la Consiliul National al acestei formatiuni, pentru a sustine un discurs despre sistemul sanitar, cum l-a gasit si ce se poate face mai departe pentru insanatosirea lui si a mentionat ca nu va candida la aceste alegeri parlamentare.

Elena Udrea va candida ca independent la alegerile parlamentare

Fostul ministru Elena Udrea a anuntat, ieri, ca va candida ca independent la alegerile parlamentare din luna decembrie.

Nu ma voi afla pe lista de candidati ai PNL Vrancea la alegerile parlamentare

Deputatul PNL, Nini Sapunaru, a anununtat astazi ca nu se va afla pe lista de candidati a liberalilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie, se precizeaza intr-un comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )