Libnet.ro
UNICEF

12:31

Basescu: Romania nu poate avea un premier mai bun decat mine. Daca sunt util partidului, voi candida (VIDEO)

B1 B1,
Basescu: Romania nu poate avea un premier mai bun decat mine. Daca sunt util partidului, voi candida (VIDEO)

Daca sunt util partidului, voi candida la alegerile parlamentare, a declarat Traian Basescu, in emisiunea moderata de Nelu Barbu pe B1 TV. E obligatia morala a unui presedinte de partid sa. continuă pe B1

FMI: Romania va avea cea mai mare crestere economica din Europa, in 2016 si 2017

Fondul Monetar International FMI) a revizuit, in crestere pana la 5% estimarile privind evolutia economiei romanesti in acest an, de la 4,2% cat prognoza in luna aprilie, potrivit celui mai nou raport World Economic Outlook, publicat marti de institutia financiara internationala, citat de Agerpres.

FMI: Romania va avea cea mai mare crestere economica din Europa in 2016 si 2017

FMI a revizuit in crestere estimarile privind evolutia economiei romanesti pentru acest an de la 4,2% la 5%, arata cel mai recent raport World Economic Outlook, citat de Agerpres. Astfel,.

Femeile au castigat, in medie, in 2015, un salariu cu 7% mai mic decat cel al barbatilor

Deputatul Andreea Paul afirma ca diferentele salariale de gen s-au mentinut si in 2015, precizand ca, potrivit datelor Institutului de Statistica, anul trecut femeile au castigat, in medie, un salariu cu 7% mai mic decat cel al barbatilor, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Traian Basescu sustine ca dosarul in care este acuzat de spalare de bani este cel mai umilitor pe care il poate avea

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat joi dimineata la sediul ICCJ, pentru o audiere intr-un dosar in care este acuzat ca nu si-a respectat promisiunea de a demisiona.

Cu doua luni inainte de alegeri niciun partid nu propune programe pentru tara: Este mai important decat seful guvernului

Declaratia presedintelui Klaus Iohannis confor careia nu va desemna dupa alegerile din 11 septembrie un premier urmarit penal sau condamnat starneste controverse si scenarii in mediul.

Iohannis: E nevoie de un Parlament mai bun, mai transparent, mai performant

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Universitatea de Vest Timisoara, ca nu poate fi construita o Romanie prospera fara meritocratie, ca trebuie eliminate procedurile care duc la netransparenta si la nepotism, ca este necesara o.

Petrecere pe malul Borcei. Degustari de vinuri si cel mai bun bors pescaresc la Festivalul Dunarii calarasene

Degustari de vinuri, delicatese din peste, concursuri, ateliere de pescuit si standuri de promovare, muzica si dans popular sunt doar cateva dintre ingredienteleFestivalului Dunarii calarasene ce va avea loc pe 9 octombrie, pe malul Borcei.

Show-ul The Ultimate Thriller - The Michael Jackson Tribute, cu cel mai bun impersonator al Regelui Pop, la TVR

Dupa 20 de ani, fanii lui Michael Jackson traiesc emotia revederii cu echipa megastarului in Romania. Vineri, 7 octombrie, de la 23:10, TVR 1 si TVR HD transmit show-ul care da senzatia ca Regele s-a intors.

Romania are drumuri mai proaste decat Africa. Vezi unde sunt cele mai bune drumuri din lume

Avem cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, dar si cele mai proaste drumuri din toata Europa. Ne intrec insa Republica Moldova si Ucraina, arata raportul Forumului Economic.

Atentie mare! Tuberculoza transmisa de animale este o amenintare mai mare decat se credea

Tuberculoza transmisa de animale este o amenintare mai mare decat se credea, avertizeaza medicii. Potrivit specialistilor, boala, transmisa in general prin produse contaminate provenind de la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )