Libnet.ro
UNICEF

10:45

Voi cu Voicu. Holocaustul, cel mai mare dezastru din istoria civilizatiei moderne

Antena3 Antena3,
Voi cu Voicu. Holocaustul, cel mai mare dezastru din istoria civilizatiei moderne

Sase milioane de evrei, de toate varstele, si-au pierdut viata in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in regimul condus de Adolf Hitler. Holocaustul este considerat cel mai mare genocid din toate. continuă pe Antena3

CTP il acuza pe Dragnea de fake-news: E cel mai mare mincinos din istoria post-decembrista; Nici macar Ceausescu nu a ajuns la concluziile acestuia

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat joi seara la Digi24 ca Liviu Dragnea a reusit intr-o singura zi sa improaste in cinci directii cu minciuni. Acesta subliniaza ca liderul PSD prezinta o agresivitate mai mare fata de Occident decat Nicolae Ceausescu sau Ion Iliescu si ca este cel mai mare mincinos din istoria post-decembrista.

Cel mai mare exercitiu NATO de comunicatii si informatica se desfasoara intre 19 mai-2 iunie, in Romania

Steadfast Cobalt 2019, cel mai mare exercitiu de comunicatii si informatica de la nivelul Aliantei Nord-Atlantice, se va desfasura, in perioada 19 mai - 2 iunie, la sediul Centrului 48 comunicatii si informatica strategice, de la Otopeni.

Declaratia lui Codrin Stefanescu potrivit careia Romania are cel mai mare grad de absorbtie al fondurilor europene nu a trecut testul de fact checking al Detectorului de Minciuni

Codrin Stefanescu a declarat, in cadrul emisiunii Dosar de Politician de la B1TV, difuzata pe data de 31 aprilie 2019, ca Romania ar avea cel mai mare grad de absorbtie al banilor europeni. Site-ul Detectorul de minciuni. presshub. ro, un nou proiect de fact checking, arata ca datele oficiale prezentate de Ministerul Fondurilor Europene il contrazic pe secretarul general al PSD. Cifrele oficiale arata ca Romania are o rata de absorbtie a fondurilor europene sub media europeana.

Cea mai mare ferma din Europa Agricost isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de.

Cea mai mare ferma din Europa, Agricost, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Romania, cea mai mare inflatie din U.E. Preturile cresc, inflatia explodeaza

Romanii sunt prinsi zilele acestea intre declaratiile politicienilor si cifrele prezentate de statistica europeana. Luna trecuta legumele s-au scumpit cel mai mult conform INS. Cartofii au avut o evolutie.

Penultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria serialului!

Duminica a aparut penultimul episod al serialului fenomen Game of Thrones si, in ciuda faptului ca actiunea nu a fost neaparat pe placul fanilor, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria serialului! .

S-a deschis, oficial, cel mai mare parc de agrement din Moldova. Urmeaza trei zile si trei nopti de petrecere

Dupa sase ani de la inceperea lucrarilor astazi si-a deschis portile cel mai mare parc regional din zona de sud-est a Romaniei. Acesta a fost amenajat la iesirea din municipiul Botosani si se intinde pe 48 de hectare. Autoritatile locale organizeaza trei zile de petrecere pentru a marca acest eveniment.

Cea mai mare ferma din Europa, aflata in Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata Trimble, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Cea mai mare ferma din Europa, aflata pe Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata Trimble, care vor ajunge pe Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )