Libnet.ro
UNICEF

06:00

Voi cu Voicu. Minerva, despre cazul Caracal: Gheorghe Dinca nu e criminal. Fetele disparute nu sunt moarte

Antena3 Antena3,
Voi cu Voicu. Minerva, despre cazul Caracal: Gheorghe Dinca nu e criminal. Fetele disparute nu sunt moarte

Minerva a vorbit la Voi cu Voicu despre cazul Caracal si i-a facut un profil lui Gheorghe Dinca. Minerva e de parere ca fetele disparute din Caracal, Alexandra si Luiza, nu sunt moarte si ca inculpatul ar. continuă pe Antena3

Fost ofiter de la Omoruri, despre cazul Caracal: E putin probabil ca Gheorghe Dinca sa fi avut complici la crima

Colonelul Ioan Ragman,fost ofiter de la Serviciul Omoruri Targu Jiu, a vorbit la Voi cu Voicu despre cazul Caracal si cum au gestionat autoritatile situatia. Parerea mea e ca de vina est.

Cazul Caracal ia o turnura neasteptata. Sotia lui Dinca si cei doi copii nu sunt straini ororilor. Au aruncat si au distrus probe

Rasturnare de situatie in cazul criminalului de la Caracal! Gheorghe Dinca pare ajutat de familie pentru a scapa basma curata din situatia in care se afla acum. Avocatul familiei Luizei Melencu a facut o serie de dezvaluiri socante din ancheta cazului. Sotia si copiii lui Dinca au distrus niste probe. Despre ce este vorba si .

Gheorghe Dinca are pretentii in arest. A solicitat sa aiba acces la televizor si la ziare pentru a fi la curent cu tot ce se spune in cazul Caracal

Gheorghe Dinca e foarte interesat de tot ceea ce inseamna cazul de la Caracal si urmareste cu mare interes toate stirile care apar despre acest subiect. Inculpatul a cerut in arest acces la televizor si a cerut.

Sotia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT! imbranceli si nervi, inainte de audierile in cazul Caracal

Imbranceli si vorbe grele la DIICOT! Sotia lui Gheorghe Dinca a ajuns in aceste momente la sediu, urmand sa fie audiata de catre anchetatori. Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu a depus plangere penala impotriva Elenei Dinca, cerand o audiere in cazul adolescentei disparute de cateva luni de zile. Totul s-a petrecut dupa ce Pop a .

Cazul Caracal se complica. Familia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT

Familia lui Gheorghe Dinca va fi audiata in cursul zilei de joide catre procurorii DIICOT. Potrivit unor surse, atatsotia, cat si copiii lui Dinca, principalul suspect in disparitia.

CAZUL CARACAL Sotia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT. imbranceli la sosirea acesteia la sediul institutiei (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Incidente la sosirea la la DIICOT a sotiei lui Gheorghe Dinca. Doi barbati, cel mai probabil fiii lui Dinca, s-au imbrancit cu jurnalistii atunci cand acestia au incercat sa-i adreseze intrebar.

Gheorghe Dinca are pretentii in arest. Ce le-a spus politistilor ca vrea sa primeasca

Gheorghe Dinca e foarte interesat de tot ceea ce inseamna cazul de la Caracal si urmareste cu mare interes toate stirile care apar despre acest subiect. Inculpatul a cerut in arest acces la televizor si a cerut.

Cazul Caracal. Sotia lui Gheorghe Dinca, in fata procurorilor: Am observat o schimbare in comportamentul lui. A inceput sa devina violent si vulgar in exprimare din noiembrie 2018

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate, in cadrul Editiei Speciale de la Antena 3, declaratiile facute de sotia lui Gheorghe Dinca. DeclaratiileEleneiDinca in fata.

CAZUL CARACAL Mama Luizei Melencu, APEL DISPERAT: Sotia lui Dinca probabil ascunde ceva. Se fac 5 luni, iar noi nu avem un raspuns concret. Autoritatile nu ne informeaza, probele au fost distruse

Drama de la Caracal continua. Mama Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, considera ca sotia acestuia ascunde informatii importante ce ar putea elucida cazul. Potrivit unor martori, femeia,.

Marturia care ridica alte semne de intrebare in cazul Caracal. Ce le-a spus fiul lui Dinca procurorilor

Unul dintre cei trei fii ai lui Gheorghe Dinca le-a spus procurorilor ca nu avea o relatie buna cu tatal sau pentru ca era o persoana complicate si mereu cauta motive sa faca observatii. De asemenea, acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )