Libnet.ro
UNICEF

12:15

CAZUL CARACAL Sotia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT. imbranceli la sosirea acesteia la sediul institutiei (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
CAZUL CARACAL Sotia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT. imbranceli la sosirea acesteia la sediul institutiei (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Incidente la sosirea la la DIICOT a sotiei lui Gheorghe Dinca. Doi barbati, cel mai probabil fiii lui Dinca, s-au imbrancit cu jurnalistii atunci cand acestia au incercat sa-i adreseze intrebar. continuă pe B1

Cazul Caracal. Sotia lui Gheorghe Dinca, in fata procurorilor: Am observat o schimbare in comportamentul lui. A inceput sa devina violent si vulgar in exprimare din noiembrie 2018

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate, in cadrul Editiei Speciale de la Antena 3, declaratiile facute de sotia lui Gheorghe Dinca. DeclaratiileEleneiDinca in fata.

Sotia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT! imbranceli si nervi, inainte de audierile in cazul Caracal

Imbranceli si vorbe grele la DIICOT! Sotia lui Gheorghe Dinca a ajuns in aceste momente la sediu, urmand sa fie audiata de catre anchetatori. Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu a depus plangere penala impotriva Elenei Dinca, cerand o audiere in cazul adolescentei disparute de cateva luni de zile. Totul s-a petrecut dupa ce Pop a .

Sotia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT. Femeia s-ar fi aflat in casa cand Luiza a fost rapita

Sotia suspectului Gheorghe Dinca va fi audiata astazi de procurorii DIICOT. Asta, in contextul in care avocatul familiei Luizei Melencu a declarat ca exista dovezi potrivit carora femeia se afla in casa in lu.

News Alert. Sotia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT

Sotia si copiii lui Gheorghe Dinca s-au prezentat joi la sediul DIICOT, pentru a fi audiati in cazul.

Cazul Caracal se complica. Familia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT

Familia lui Gheorghe Dinca va fi audiata in cursul zilei de joide catre procurorii DIICOT. Potrivit unor surse, atatsotia, cat si copiii lui Dinca, principalul suspect in disparitia.

Surse: Sotia lui Gheorghe Dinca a ajuns la Caracal

Sotia lui Gheorghe Dinca, Elena Dinca, ar putea fi un personaj cheie in cazul atrocitarilor de la Caracal. Potrivit unor surse din ancheta, Elena Dinca s-ar fi intors din Italia si urmeaza sa fie audiata.

Familia lui Gheorghe Dinca, audiata timp de noua ore de procurorii DIICOT

Familia lui Gheorghe Dinca a fost audiata de procurorii DIICOT timp de noua ore. Este vorba despre sotia monstrului din Caracal si de fiii lui. Stire in curs .

Sotia, fiica si fiul lui Gheorghe Dinca, audiati la DIICOT. Avocat: Banuiala mea legitima este ca s-au intersectat acolo

Audiere cu scandal la DIICOT - structura centrala, unde joi la pranz au ajuns sotia lui Gheorghe Dinca, fiica si unul dintre fiii acestuia. Avocatul familiei Melencu a reclamat ca nu a fost anuntat si ca i se ingradeste accesul la audieri.

Avocatul Tonel Pop, ipoteza-soc: Sotia lui Gheorghe Dinca s-ar fi aflat in casa groazei in momentul rapirii Alexandrei

Avocatul Tonel Pop a lansat, luni, o ipoteza socanta in ceea ce priveste familia lui Gheorghe Dinca. Acesta spune ca sotia monstrului din Caracal ar fi putut sa se afle in casa atunci cand fetele au fost r.

Ce stie sotia lui Gheorghe Dinca despre ororile din casa. Avocat: Ar trebui audiata!

Din datele adunate de anchetatori reiese ca sotia monstrului din Caracal, Elena Dinca, a sosit in tara pe 26 aprilie si a stat cel putin o luna in casa ororilor. Luiza Melencu a fost rapita pe 14 aprilie.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )