Libnet.ro
UNICEF

23:45

Voiculescu, apel catre parinti pentru testarea elevilor la scoala: Sa semneze acordul cat mai repede

Hotnews Hotnews,
 Voiculescu, apel catre parinti pentru testarea elevilor la scoala: Sa semneze acordul cat mai repede

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat vineri ca recomanda ca parintiii sa semneze acordul de testare Covid pentru elevi cat mai repede, precizand ca vor exista teste antigen in scoli. continuă pe Hotnews

Formularul necesar pentru testarea elevilor cu simptome de covid in timpul orelor a fost publicat

Ministerul Sanatatii recomanda testarea elevilor care prezinta simptome specifice COVID in timpul orelor. Testarea se va face cu teste rapide, in cabinetele scolare, acolo unde acest lucru este posibil. Parintii trebuie sa-si exprime consimtamantul in scris, .

Ministerul Sanatatii: Formularul prin care parintii isi dau consimtamantul pentru testarea elevilor. DOCUMENT

Ministerul Sanatatii a publicat, vineri, formularul prin care parintii isi pot da consimtamantul pentru testarea anti-Covid a elevilor. Autoritatile recomandaca formularul tiparit si semnat sa.

Ministerul Sanatatii a publicat formularul prin care parintii isi pot da consimtamantul pentru testarea elevilor - DOCUMENT

Ministerul Sanatatii recomanda testarea elevilor care prezinta simptome specifice COVID in timpul orelor. Testarea se va face cu teste rapide, in cabinetele scolare, acolo unde acest lucru este posibil. Parintii trebuie sa-si exprime consimtamantul in scris, iar recomandarea este ca formularul sa fie completat deja luni, la reluarea cursurilor. Ministerul Sanatatii a publicat, vineri seara, formularul pe care parintii il pot descarca si completa.

Vlad Voiculescu: Parintii trebuie sa-si dea acordul pentru testarea elevilor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, vineri, ca parintii trebuie sa-si dea acordul pentru testarea elevilor in cazul in care aceasta este necesara, in acest sens oficialul a anuntat ca va.

Ministrul Educatiei afirma ca parintii isi pot da acordul si in format electronic pentru testarea copiilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, este de parere ca acordul parintelui privind testarea COVID a elevului in cabinetul medical scolar ar putea fi dat si in format electronic.

Ministrul Educatiei: Parintii isi pot da acordul si in format electronic pentru testarea copiilor cu simptome

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat joi ca acordul parintelui privind testarea COVID a elevului in cabinetul medical scolar ar putea fi dat si in format electronic.

Ministrul educatiei, raspuns pentru Consiliul Elevilor: Am primit asigurari ca scolile sunt pregatite; avem 37 milioane de masti, peste un milion de litri de dezinfectant

Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca a primit asigurari de la inspectoratele scolare ca scolile sunt pregatite sa inceapa, afirmand ca solicitarea Consiliului Elevilor ca prima saptamana sa se desfasoare tot online este una noua, dupa ce elevii au solicitat redeschiderea scolilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )