Libnet.ro
UNICEF

18:45

Volksbank a vandut un pachet de credite neperformante de 495 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volksbank a vandut un pachet de credite neperformante de 495 milioane euro

Un portofoliu de credite neperformante garantate, in valoare de 495 milioane euro, a fost vandut unui consortiu format din Deutsche Bank, AnaCap Financial Partners LLP, H. G Capital International Advisers si APS Holding SE, potrivit unui comunicat al bancii remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Volksbank a finalizat vanzarea unui pachet de credite neperformante de 495 de milioane de euro catre un consortiu de investitori

Volksbank a finalizat tranzactia de vanzare a pachetului de credite ipotecare neperformante in valoare de 495 de milioane de euro, acesta fiind achizitionat de un consortiu de investitori straini format din Deutsche Bank, AnaCap Financial Partners, H. G Capital International Advisers si APS Holding.

Volskbank a finalizat vanzarea neperformantelor ipotecare de 495 mil. euro

Volksbank si-a redus portfofoliul de neperformante prin vanzarea unui pachet de credite ipotecare neperformante, cu o valoare totala de 495 milioane Euro, a transmis miercuri banca. Institutia de credit a vandut acest portofoliu unui consortiu de investitori straini, format din Deutsche Bank, AnaCap Financial Partners LLP, H. G Capital International Advisers si APS Holding SE. In urma tranzactiei, Volksbank si-a redus rata de neperformanta pana la mai putin de 8%, adica de 3 ori mai putin decat media sistemului bancar din Romania.

Volksbank scapa de credite neperformante de aproape 500 mil. euro. Deutsche Bank, printre cumparatori

Volksbank si-a redus portfofoliul de neperformante prin vanzarea unui pachet de credite ipotecare neperformante, cu o valoare totala de 495 mil. euro. Banca a vandut acest portofoliu unui consortiu de investitori straini, format din Deutsche Bank,.

FT: Sankaty va cumpara portofoliul de credite neperformante al JPMorgan pentru un miliard de dolari

Filiala de credit a Bain Capital, Sankaty Advisors, va cumpara portofoliul de credite neperformante al principalului grup de investitii al JPMorgan pentru mai mult de un miliard de dolari, transmite Financial Times, citat de Reuters.

Lichiditate de peste 2,6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 304,24 lei 2. 660,05 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )