Libnet.ro
UNICEF

13:15

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 10,3%, in primele 11 luni din 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 10,3%, in primele 11 luni din 2017

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 10,3%, in primele 11 luni ale anului trecut, comparativ cu perioada similara din 2016, se arata intr-un comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Consumul privat, masurat prin prisma vanzarilor din comertul cu amanuntul, a crescut in primele 11 luni cu 10,3%

In primele 11 luni din 2017, afacerile din comertul cu amanuntul au crescut fata de aceeasi perioada din 2016) cu 10,3%, datorita cresterii vanzarilor de produse nealimentare +13,0%), comertului cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate +12,2%) si vanzarilor de produse alimentare, bauturi si tutun +6,1%), a transmis luni Institutul National de Statistica. Cresterile erau asteptate, intrucat relaxarea fiscala de anul trecut majorari salariale s. a. ) au adus in piata peste 7 miliarde de lei, mare parte din bani regasindu-se in cresterea volumelor de cumparaturi.

Un om de afaceri din Targu Jiu ar fi comandat asasinarea finului sau

Un om de afaceri din Targu-Jiu este cercetat de procurori, dupa ce ar fi comandat asasinarea finului sau si a platit o suma de bani unor interlopi sa il ucida. Ion Steaburdea, patron al unor.

Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Bulgaria a fost asasinat in plina strada

Proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de lactate din Bulgaria a fost impuscat mortal luni in plina zi in fata biroului firmei la Sofia, au anuntat doua surse familiare cu acest caz,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )