Libnet.ro
UNICEF

00:07

FC Voluntari - ACS Poli 4-1 si CFR Cluj - CS U Craiova 0-0: doua meciuri si o bijuterie de gol marca Cernat

Adevărul Adevărul,
FC Voluntari - ACS Poli 4-1 si CFR Cluj - CS U Craiova 0-0: doua meciuri si o bijuterie de gol marca Cernat

Timisorenii raman in moarte clinica, avand -10 puncte, insa neputinta lor produce macar faze spectaculoase, dupa cum s-a intamplat in confruntarea cu FC Voluntari. continuă pe Adevărul

ACS Poli Timisoara si ASA Targu Mures, primele doua semifinaliste ale Cupei Ligii

ACS Poli Timisoara si ASA Targu Mures sunt primele echipe calificate in semifinalele Cupei Ligii dupa ce au invins Concordia Chiajna, respectiv CFR Cluj. Banatenii au trecut cu scorul de 2-1.

FC Voluntari face scor cu ACS Poli Timisoara

FC Voluntari a castigat, cu 4-1, intalnirea de pe teren propriu contra lanternei rosii ACS Poli Timisoara si ramane in prima jumatate a clasamentului din Liga 1.

ACS Poli Timisoara s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii la fotbal

ACS Poli Timisoara s-a calificat, miercuri, in semifinalele Cupei Ligii la fotbal, dupa ce a invins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-1 1-0).

CFR Cluj rezista mai bine de o repriza in zece oameni contra Craiovei

Echipele CFR Cluj si CS Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, sambata seara, in etapa a 7-a din Liga 1, meci in care oaspetii au avut superioritate numerica mai mult de o repriza.

ASA Tg.Mures elimina CFR Cluj la loviturile de departajare

ASA Tg. Mures s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii dupa 5-4 la loviturile de departajare in deplasare cu CFR Cluj. La finalul timpului regulamentar a fost 1-1.

Incident lipsit de fair play la meciul dintre CFR Cluj si ASA Targu Mures. Cristi Bud L-A SCUIPAT pe Romeo Surdu, jucator cu care are un proces pe rol (VIDEO)

Incident lipsit de fair play, miercuri seara, in timpul meciului dintre CFR Cluj si ASA Targu Mures, din sferturile Cupei Ligii. inainte de executarea unei lovituri libere, Romeo Surdu a trecut pe.

LIVE Liga 1, Etapa 7: Voluntari-ACS Poli Timisoara 1-0

Etapa a 7-a din Liga 1 a debutat vineri seara cu meciul dintre Gaz Metan Medias si Pandurii Tg. Jiu de la ora 20:30. Sambata sunt programate alte doua meciuri: Voluntari-ACS Poli Timisoara 17:30) si CFR Cluj-CS U Craiova 20:30).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )