Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ludovic Orban: Pensiile si alocatiile vor fi marite atat cat va permite economia. Nu vom creste impozitele. PSD promoveaza aberatii Ce se intampla cu pensiile speciale

B1 B1,
Ludovic Orban: Pensiile si alocatiile vor fi marite atat cat va permite economia. Nu vom creste impozitele. PSD promoveaza aberatii Ce se intampla cu pensiile speciale

Ludovic Orban a declarat, sambata, ca pensiile si alocatiile vor creste, dar doar cat va permite economia. Asta in conditiile in care, de la 1 septembrie, pensiile ar trebui sa fie majorate cu 40%, dupa cum. continuă pe B1

Ludovic Orban: Pensiile vor creste, dar vor creste cu atat cat ne va permite economia

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata la Romania TV, ca pensiile vor creste, dar vor creste cu atat cat va permite economia, precizand ca sustenabilitatea sistemului de pensii este fundamentala.

Ludovic Orban: Pensiile vor creste de la 1 septembrie. Drumul spre Iad e pavat cu bune intentii

Pensiile romanilor vor creste de la 1 septembrie, asa cum scrie in lege, potrivit premierului Ludovic Orban. Acesta sustine insa ca nu stie cat de mare va fi aceasta majorare.

Orban, intrebat daca de la 1 septembrie pensiile vor fi majorate cu 40%: Vor creste, dar cu atat cat va permite economia Ce spune despre dublarea alocatiilor

Pensiile vor creste cu atat cat va permite economia, a declarat sambataa seara premierul Ludovic Orban, intrebat daca pensiile vor fi majorate cu 40% de la 1 septembrie, asa cum prevede legea. Despre dublarea alocatiilor pentru copii, el spune ca aceasta decizie populista a PSD nu are un fundament economic: De unde sa gasim o asemenea suma?.

ORBAN: Pensiile vor creste; procentul va depinde de starea economiei

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata seara, ca pensiile vor creste, dar procentul cu care vor fi majorate va depinde de starea economiei.

Ludovic Orban: Crestem pensiile, dar sa avem garantia ca pot fi platite. Drumul spre Iad e pavat de bune intentii

Guvernul are ca prioritate plata pensiilor si salariilor si va creste pensiile, dar numai dupa o analiza foarte serioasa, in functie de posibilitatile reale, pentru a avea garantia ca acestea vor putea fi platite, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban, potrivitAgerpres.

Ludovic Orban, anunt despre cresterea pensiilor: Depinde de starea economiei si de capacitatea efectiva de a le plati

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pensiile vor creste, insa lucru se va intampla in functie de posibilitatile economice ale tarii.

Ludovic Orban: Va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise. Inclusiv liderii PSD si ai altor partide vor avea obligatia sa respecte aceasta masura

Premierul Ludovic Orban a subliniat miercuri ca va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise, precizand ca, in domeniul educatiei, ordinul care prevede aceasta obligativitate a fost deja publicat.

VIDEO Ludovic Orban: Romania va beneficia de fonduri UE de pana la 5 miliarde euro pentru a finanta masurile de ocupare a fortei de munca Am ramas stupefiat de decizia CNCD fata de presedintele Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat sau a reluat miercuri seara, intr-o conferinta de presa de la Palatul Victoriei, masurile de sprijin economic pentru angajati, angajatori, dar si pentru someri. Romania va beneficia de fonduri europene in valoare de 3-5 miliarde de euro care vor ajuta la repornirea economiei, spune acesta. Orban s-a referit si la decizia CNCD de sanctionare a presedintelui Klaus Iohannis declarand ca este stupefiat si ca este vorba despre o decizie pur politica.

Ludovic Orban a anuntat revenirea Insulei Belina in administrarea statului

Premierul Ludovic Orban a anuntat, azi, in deschiderea sedintei de Guvren ca Insula Belina si Bratul Pavel vor reveni in administrarea statului.

VIDEO. Ludovic Orban anunta inlocuirea somajului tehnic cu o alta masura de ajutor

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca, pentru domeniile care isi vor relua activitatea, s.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4763 seconds )