Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ce vor cumpara romanii de Black Friday si de la ce magazine - studiu KantarMillward Brown

Hotnews Hotnews,
 Ce vor cumpara romanii de Black Friday si de la ce magazine - studiu KantarMillward Brown

Aproape 60% dintre romani spun ca vor sa cumpere ceva de Black Friday, electrocasnicele si electronicele fiind cele mai cautate produse, arata un studiu KantarMillward Brown alcatuit din raspunsurile a 2. 000 de persoane. eMAG, Altex, Carefour si Media Galaxy sunt magazinele cel mai adesea luate in calcul. continuă pe Hotnews

Black Friday 2016: cum poti fi inselat, cum eviti asta si care sunt riscurile

Black Friday 2016 la eMAG debuteaza pe 18 noiembrie, dar nu doar cel mai mare magazin online va avea oferte, ci si alti retaileri. Totusi, nu numai vanzatorii si vanatorii de reduceri se vor bucura de Black Friday 2016, ci si infractorii cibernetici. UPDATE: SiDEV51, companie romaneasca specializata in dezvoltarea de solutii software, avertizeaza ca, [].

Black Friday 2016: cum poti fi inselat si cum eviti asta

Black Friday 2016 la eMAG debuteaza pe 18 noiembrie, dar nu doar cel mai mare magazin online va avea oferte, ci si alti retaileri. Totusi, nu numai vanzatorii si vanatorii de reduceri se vor bucura de Black Friday 2016, ci si infractorii cibernetici. Specialistii in securitate cibernetica ai Bitdefender avertizeaza asupra tentativelor de frauda pe [].

Black Friday: ce se cumpara si cati bani cheltuie romanii

Black Friday a ajuns in Romania in 2011 si a evoluat constant, eMAG Black Friday a fost primul eveniment de acest gen de la noi, dar de atunci s-au schimbat multe lucruri. Aceste schimbari se vad si la nivelul tranzactiilor online procesate de catre PayU, se arata intr-un comunicat remis Playtech. in ultimii trei ani, [].

Black Friday la eMag: reduceri la peste un milion de produse si o prima surpriza

Black Friday va fi, onorific, pe 18 noiembrie, cand cele mai multe magazine vor derula cate o campanie. eMag si-a anuntat planurile pentru acest an.

incepe Black Friday 2016. Site-urile cu cele mai mari reduceri

Black Friday 2016 va avea loc, in Romania, in ziua de 18 Noiembrie, cat si in weekendul 19-20 noiembrie. Cu toate acestea, unele magazine vor alege sa ofere reduceri fie in intervalul 18 - 27 noiembrie, fie in weekendul 25-27 noiembrie, potrivit BlackFridayRomania. net.

evoMAG: Ce sume vor aloca romanii pentru cumparaturile de Black Friday

80% dintre romani intentioneaza sa cumpere produse aflate la promotie de Black Friday. Acestia sunt interesati de ofertele magazinelor si urmaresc evolutia preturilor pentru produsele pe care si le doresc, potrivit unui sondaj realizat pentru evoMAG de.

Black Friday 2016: Care este profilul vanatorului de reduceri

Avand in vedere ca mai este foarte putin pana la Black Friday 2016, ar fi indicat sa vedem si cum arata profilul celor ce asteapta cele mai mari reduceri din an. Este deja evident ca romanii vor prefera sa cumpere produse electronice si din domeniul IT de Black Friday 2016, iar televizoarele sunt cele mai [].

Tot ce trebuie sa stii pentru Black Friday in Romania - informatii in format livetext

Black Friday in Romania incepe, pentru cele mai multe magazine, in seara aceasta. Unele au doar o zi, multe au tot weekendul. Iata ce ar trebui sa urmaresti.

Magazinul online Roinstalatii a pregatit zeci de oferte atractive la centrale termice de Black Friday

Mai sunt doar cateva zile pana cand marele eveniment Black Friday 2016 incepe in Romania, asa ca, in aceasta perioada, atat marile magazine si centre comerciale, cat si companiile micute se pregatesc de zor pentru a putea face fata valului de clienti de la sfarsitul acestei saptamani.

eMAG Black Friday: catalogul actualizat + alte promotii [LIVE TEXT]

Black Friday la eMAG este cel mai asteptat moment al anului pentru multi romani. Black Friday 2016 este ocazia perfecta pentru a-ti inlocui televizorul, pentru a iti cumpara un telefon nou sau pentru a-ti moderniza locuinta cu electrocasnice de top la pretul reduse. in randurile de mai jos am adunat tot ce stim pana acum [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )