Libnet.ro
UNICEF

16:00

Black Friday: ce se cumpara si cati bani cheltuie romanii

Playtech Playtech,
Black Friday: ce se cumpara si cati bani cheltuie romanii

Black Friday a ajuns in Romania in 2011 si a evoluat constant, eMAG Black Friday a fost primul eveniment de acest gen de la noi, dar de atunci s-au schimbat multe lucruri. Aceste schimbari se vad si la nivelul tranzactiilor online procesate de catre PayU, se arata intr-un comunicat remis Playtech. in ultimii trei ani, []. continuă pe Playtech

Statistici inainte de Black Friday: cat sunt clientii dispusi sa cheltuie

Magazinele se pregatesc cu reduceri de Black Friday si romanii cu bani pentru produse. De la an la an, inca din 2011, site-urile au devenit mai bune, banii cheltuiti mai multi. Iata cum se anunta Black Friday 2016.

eMAG Black Friday: tot ce stim pana acum [LIVE TEXT]

Black Friday la eMAG este cel mai asteptat moment al anului pentru multi romani. Black Friday 2016 este ocazia perfecta pentru a-ti inlocui televizorul, pentru a iti cumpara un telefon nou sau pentru a-ti moderniza locuinta cu electrocasnice de top la pretul reduse. in randurile de mai jos am adunat tot ce stim pana acum [].

evoMAG: Ce sume vor aloca romanii pentru cumparaturile de Black Friday

80% dintre romani intentioneaza sa cumpere produse aflate la promotie de Black Friday. Acestia sunt interesati de ofertele magazinelor si urmaresc evolutia preturilor pentru produsele pe care si le doresc, potrivit unui sondaj realizat pentru evoMAG de.

Piata neagra a Black Friday: cum esti furat pe internet, daca nu esti atent

Black Friday este, pentru cei mai multi, despre reduceri si cumparaturi, dar pentru cativa hoti inseamna si o ocazie buna de a face bani rapid. Iata la ce sa fii atent.

Black Friday pe woomie.ro: reduceri de pana la 80% la peste 1.000 de branduri

Intre 18 si 20 noiembrie, woomie. ro organizeaza Black Friday, cel mai asteptat maraton de shopping al anului, cu reduceri care ajung pana la 80% la toate categoriile de produse: echipamente sportive, imbracaminte, incaltaminte si accesorii!.

Cum sa supravietuiesti de Black Friday: reguli pentru preturi, garantii, contracte

In mai putin de doua zile, incepe Black Friday. Va urma un weekend plin cu tot felul de promisiuni, oferte, produse la preturi mai mici sau mai mari. Un ghid te poate ajuta sa rezisti in aceste zile.

Black Friday 2016: EuroGsm are reduceri majore la zeci de produse

Black Friday 2016 la EuroGsm inseamna reduceri considerabile pentru toti clientii magazinului. EuroGsm intra in campania Black Friday 2016 in perioada cuprinsa intre 18 si 24 noiembrie 2016 si anunta reduceri la toate categoriile de produse. Printre produsele care fac parte din oferta de Black Friday 2016 vor fi telefoanele din categoria high-end, ca LG [].

Magazinul online Roinstalatii a pregatit zeci de oferte atractive la centrale termice de Black Friday

Mai sunt doar cateva zile pana cand marele eveniment Black Friday 2016 incepe in Romania, asa ca, in aceasta perioada, atat marile magazine si centre comerciale, cat si companiile micute se pregatesc de zor pentru a putea face fata valului de clienti de la sfarsitul acestei saptamani.

Sfaturi de Black Friday pentru cumparaturi reusite

Black Friday a devenit in Romania aproape definitia reducerilor. Urmeaza un nou eveniment de tipul acesta pe 18 noiembrie, care va fi prelungit de-a lungul intregului weekend. O lista cu sfaturi este binevenita pentru ca toti cei interesati sa stie la ce sa se astepte.

Black Friday la eMag: reduceri la peste un milion de produse si o prima surpriza

Black Friday va fi, onorific, pe 18 noiembrie, cand cele mai multe magazine vor derula cate o campanie. eMag si-a anuntat planurile pentru acest an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )