Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce vor face Pavel Bartos si Andi Moisescu in timpul meciului Romania Suedia. Premiera la PRO TV

Playtech Playtech,
Ce vor face Pavel Bartos si Andi Moisescu in timpul meciului Romania Suedia. Premiera la PRO TV

Romanii au parte de premiere peste premiere de o buna perioada. Dupa ce anul acesta a venit insotit de numeroase emisiuni, Pro TV a scos asul din maneca. Cum ii vom regasi pe Andi Moisescu si Pavel Bartos in seara meciului Romani-Suedia? Ce vor face Pavel Bartos si Andi Moisescu in timpul meciului Romania-Suedia? Premara . continuă pe Playtech

Anuntul bomba facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente. Este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au talent.

Polemica la Turneul Campionilor. Alexander Zverev acuzat ca a folosit telefonul mobil in timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas

Jucatorul german Alexander Zverev se afla in mijlocul unei polemici, dupa ce a fost acuzat ca ar fi folosit telefonul mobil in timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas de miercuri seara.

Presedintele Iohannis intrebat daca Raed Arafat va fi mentinut in functie: Premierul si echipa vor face o analiza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri seara, ca premierul Ludovic Orban si echipa sa vor face o analiza a activitatii lui Raed Arafat la Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) si vor decide daca trebuie sau nu mentinut in aparatul guvernamental, informeaza Mediafax.

Ce salarii nu se vor mai plati, potrivit premierului Ludovic Orban. in rest, platile se vor face la termen

Ludovic Orban a facut astazi ultimele anunturi cu privire la situatia salariilor despre care s-a tot vorbit zilele acestea. Plata salariilor a fost pusa la indoiala de mai multe fake news-uri transmise de PSD, prin intermediul sefei de campanie a Vioricai Dancila, Lia Olguta Vasilescu. Ea a atacat PNL, printr-o ironie in care ar fi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )