Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce salarii nu se vor mai plati, potrivit premierului Ludovic Orban. in rest, platile se vor face la termen

Playtech Playtech,
Ce salarii nu se vor mai plati, potrivit premierului Ludovic Orban. in rest, platile se vor face la termen

Ludovic Orban a facut astazi ultimele anunturi cu privire la situatia salariilor despre care s-a tot vorbit zilele acestea. Plata salariilor a fost pusa la indoiala de mai multe fake news-uri transmise de PSD, prin intermediul sefei de campanie a Vioricai Dancila, Lia Olguta Vasilescu. Ea a atacat PNL, printr-o ironie in care ar fi . continuă pe Playtech

Atac dur al premierului Ludovic Orban la adresa Gabrielei Firea

Atac dur al premierului Ludovic Orban la adresa Gabrielei Firea. Acesta spune ca primarul Capitalei are un management CATASTROFAL deoarece nu a reusit sa finalizeze Sala Polivalenta din Capitala, proiect.

Ludovic Orban: Salariile si pensiile vor fi platite la termen. Dar nu vom plati in continuare salarii la cei care au intrat pe usa din dos in institutiile publice

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca salariile si pensiile vor fi platite la termen. Pe de alta parte, seful guvernului a avertizat ca nu vor fi platite in continuare salarii celor care au intrat pe.

Ludovic Orban avertizeaza: Sunt 43 de orase care nu au bani de salarii, nu mai au bani de cheltuieli de functionare, pot sa ramana fara lumina pe strazi

In acest moment, 43 de orase nu mai au banii necesari pentru plata salariilor si pentru functionare, a avertizat premierul Ludovic Orban care a precizat insa ca acestea vor primi fonduile necesare la rectificarea.

Ludovic Orban anunta un nou dezastru: Sunt 43 de orase care nu mai au bani de salarii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca in momentul de fata sunt 43 de orase care nu mai dispun de bani de salarii si nici de functionare, dar urmeaza sa primeasca fonduri la rectificarea.

Ludovic Orban: Sunt 43 de orase care nu au bani de salarii; pot sa ramana fara lumina pe strazi

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, la Romania TV, ca in momentul de fata sunt 43 de orase care nu mai dispun de bani de salarii si nici de functionare, dar urmeaza sa primeasca fonduri la rectificarea bugetara.

inca un val epurare a social-democratilor din Guvern. Ludovic Orban: Cea mai mare placere mi-a facut sa o demit pe Olguta Vasilescu

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca a initiat inca un val de demiteri ai reprezentantilor PSD, printre acestia aflandu-se si Olguta Vasilescu, care era consilierul premierului. Am eliberat-o de aceasta grija ca sa se ocupe de campanie n. red. : prezidentiala), a precizat Orban.

Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului

Ludovic Orban a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al primului ministru, functie in care fusese numita in primavara acestui an de Viorica Dancila.

Ludovic Orban a decapitat conducerea ANSVSA

Premierul Ludovic Orban i-a eliberat joi din functie pe presedintele si pe unul dintre vicepresedintii Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor. Potrivit unor decizii ale.

Ludovic Orban: Vom da ordin de incepere a lucrarilor pe drumul expres Craiova-Pitesti

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca va fi dat ordinul de incepere a lucrarilor la drumul expres Craiova-Pitesti, sustinand ca este o investitie la care din 2008 pana acum nu s-a facut nimic, potrivit Mediafax.

Concedierile in randul bugetarilor au inceput deja! Anuntul facut de Ludovic Orban

Concedierile in randul bugetarilor au inceput deja! Prim-ministrul Ludovic Orban anunta ca, prin comasarea ministerelor, o parte importanta din angajati vor ramane pe dinafara. Acestia se vor putea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )