Libnet.ro
UNICEF

17:15

Se vor reconstitui crimele de la Caracal. Anuntul facut de Alexandru Cumpanasu

Antena3 Antena3,
Se vor reconstitui crimele de la Caracal. Anuntul facut de Alexandru Cumpanasu

Procurorii vor reconstitui crimele in acheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu a anuntat ca luni, 16 septembrie, va avea loc aceasta reconstituire. Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anuntata de. continuă pe Antena3

Se vor reconstitui crimele de la Caracal. Gheorghe Dinca va arata cum a folosit butoiul

Procurorii vor reconstitui crimele in acheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu a anuntat ca luni, 16 septembrie, va avea loc aceasta reconstituire. Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anuntata de.

Procurorii DIICOT vor reconstitui luni si marti uciderea Alexandrei in casa lui Dinca. Cererea macabra a lui Cumpanasu

Procurorii DIICOT vor reconstitui luni si marti uciderea Alexandrei Macesanu de catre Gheorghe Dica in Casa Groazei din Caracal, anunta Digi24. Alexandru Cumpanasu solicita reconstituirea fidela a crimei in aceleasi conditii, cu aceleasi materiale, in acelasi loc a arderii unui corp omenesc in acel butoi, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook.

Procurorii vor reconstitui saptamana viitoare crimele de la Caracal

Procurorii vor reconstitui, luni si marti, crimele de la Caracal, familia Alexandrei Macesanu fiind informata de catre procurori despre acest lucru.

Christian Sabbagh il demasca pe Alexandru Cumpanasu. Multe schelete vor iesi din dulapul lui!

Christian Sabbagh il demasca pe Alexandru Cumpanasu. Dupa sirul de actiuni petrecute dupa disparitia celor doua tinere din Caracal, acesta a trezit numeroase semne de intrebare. El a mintit cu privire la rudenia dintre acesta si Alexandra, adolescenta ucisa cu brutalitate de Gheorghe Dinca, si si-a anuntat candidatura la prezidentiale dupa tragedie. Ce a descoperit .

Cazul CARACAL. Alexandru Cumpanasu, dupa intrevederea cu Procurorul General: A cerut reaudierea familiei Dinca si aducerea la politie a unor vecini care il cunosc pe criminal (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a declarat, marti, dupa intrevederea cu procurorul general, Bogdan Licu, caa cerut reaudierea familiei lui Gheorghe Dinca, de aceasta data din postura de.

Alexandru Cumpanasu, probleme grave de sanatate. Din platoul unei emisiuni, a ajuns direct la spital

Alexandru Cumpanasu are probleme de sanatate. Unchiul Alexandrei Macesanu, victima Caracal, a ajuns din platoul unei emisiuni direct la spital. Alexandru Cumpanasu, probleme grave de sanatate Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei CNMR), a fost invitat, luni seara, la emisiunea Punctul culminant realizata de Victor Ciutacu pe Romania TV. Finalul show-ului nu a .

Cu ce se ocupa asociatia lui Alexandru Cumpanasu. A primit un milion de lei pentru aceste brosuri

Au trecut nu mai putin de sapte saptamani de cand tara este intr-o continua confuzie si frica. Din pacate, nimeni si nimic nu a putut arata o concluzie a celor petrecute, iar lucrurile par a fi mai in bezna decat erau inainte. Multe intrebari se indreapta spre Alexandru Cumpanasu. Cu ce se ocupa, de fapt, .

ONG-ul lui Alexandru Cumpanasu a primit un milion de lei pentru trei brosuri copiate din Google si Wikipedia

Alexandru Cumpanasu a primit, prin Asociatia pentru Implementarea Democratiei, al carei presedinte este, zeci de finantari de la institutiile statului.

PENSIILE VOR FI TAIATE! SUTE DE MII DE ROMANI vor ajunge sa primeasca DOAR JUMATATE din BANI. ANUNTUL facut de Teodorovici!

Vesti proaste pentru mai multi pensionari din Romania! Unii dintre ei vor pierde jumatate din venitul lunar, conform unui nou poriect ajuns deja pe masa parlamentarilor. Acesta urmeaza sa fie supus la vot in cel.

Se vor sista exporturile de citostatice. Anuntul facut de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer: Decizia vine tarziu. Pacientii nu au decat sa se roage la bunul Dumnezeu

Veste uriasa pentru bolnavii de cancer din Romania. Ministerul Sanatatii suspenda pentru sase luni exportul de citostatice si imunosupresoare pentru pacientii bolnavi de cancer sau care au suferit un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )