Libnet.ro
UNICEF

16:15

Voronin il acuza pe Dodon ca ar fi primit mita in suma de 3 milioane de euro: El nu este antieuropean, dar procoruptie

Adevărul Adevărul,
Voronin il acuza pe Dodon ca ar fi primit mita in suma de 3 milioane de euro: El nu este antieuropean, dar procoruptie

Liderul comunistilor de la Chisinau, Vladimir Voronin, il acuza pe Igor Dodon ca a primit o mita in suma de 3 milioane de euro in anul 2012, pentru a-l vota pe Nicolae Timofti in functia de presedinte al Republicii Moldova. continuă pe Adevărul

Voronin il acuza pe Dodon ca a primit mita in suma de 3 milioane de euro: El nu este antieuropean, dar procoruptie

Liderul comunistilor de la Chisinau, Vladimir Voronin, il acuza pe Igor Dodon ca a primit o mita in suma de 3 milioane de euro in anul 2012, pentru a-l vota pe Nicolae Timofti in functia de presedinte al Republicii Moldova.

Fostul primar al Sectorului 6, Constantin Poteras, acuzat de DNA ca ar fi primit mita peste 1 milion de euro. Fosta sotie a edilului, acuzata de spalarea banilor

Fostul primar al Sectorului 6, Constantin Cristian Poteras, a fost pus sub acuzare de procurorii DNA pentru doua fapte de luare de mita si spalare a banilor, in forma continuata. in acelasi dosar, fosta sotie a edilului, Aureliana Gidea, fosta Poteras, este acuzata de de spalare a banilor in forma continuata.

Lichiditate de numai 2,65 milioane euro

Saptamana a debutat cu aprecieri pentru majoritatea indicilor, cu exceptia celui al societatilor de investitii financiare, care s-a depreciat cu 0,11%, in contextul in care s-a inregistrat un volum de tranzactionare modest, de 12,09 milioane lei 2,65 milioane euro), de trei ori mai scazut decat cel de vineri, de aproape 36 milioane de lei.

Autoritatile au semnat 28 de contracte de finantare pentru IMM-uri, cu o valoare de 4,42 milioane euro

Autoritatile au semnat 28 de contracte de finantare pentru IMM-uri, cu o valoare de 4,42 milioane euro, in cadrul Programul Operational Regional 2014-2020, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) trimis Redactiei.

AM-POCU: 76 de milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU) a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, acestea fiind destinate antreprenorilor romani care locuiesc in strainatate sau celor care s-au intors recent in tara si doresc sa-si valorifice abilitatile profesionale dobandite in afara, prin deschiderea unei afaceri in Romania.

ANAT: Turistii au cumparat sejururi de 3,8 milioane euro cu voucherele de vacanta, in primele patru luni

Turistii romani au cumparat sejururi cu vouchere de vacanta in valoare de 3,8 milioane de euro, in primele patru luni ale anului, reprezentand mai mult de o treime din suma inregistrata tot anul trecut, de 10 milioane de euro, informeaza Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT), care considera ca suma e departe de potentialul pietei, din cauza faptului ca voucherele se acorda frecvent numai in sistemul privat.

Consiliul Judetean a primit o finantare de 32,5 milioane de euro pentru reabilitarea Drumului de sub munte care face legatura intre Brasov si Sibiu

Este pentru prima data cand Brasovul solicita si obtine finantare europeana pentru reparatia unui drum, care ar putea fi o alternativa pe DN 1.

Medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, acuzat ca ar fi primit mita de la sase pacienti, retinut de procurori

Medicul Eugen Bitere de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi a fost retinut, vineri, de procurori, pentru 24 de ore, fiind acuzat ca ar fi luat mita de la sase pacienti si ar fi conditionat actul medical, urmand a fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva, scrie News. ro. Potrivit procurorilor, exista probe certe ca, in zilele de 10 si 11 iulie, medicul a pretins si primit cu titlu de mita, de la un numar de sase persoane, diferite sume de bani, conditionand actul medical.

Eugen Teodorovici a fost demis din functia de consilier al premierului, dupa ce a spus ca nu se justifica un stadion de 12 milioane euro in Teleorman si a vorbit despre impozitarea Bisericii

Eugen Teodorovici a fost demis din functia de consilier al premierului, dupa ce in urma cu o zi a declarat ca nu se justifica alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion la Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea, si a vorbit despre impozitarea averilor Bisericii Ortodoxe, au declarat, pentru HotNews. ro, surse guvernamentale.

OMV Petrom a investit 1,7 milioane euro pentru un nou tronson de cale ferata in interiorul Petrobrazi

OMV Petrom a inaugurat un nou tronson de cale ferata cu o lungime de 1,4 kilometri in interiorul rafinariei Petrobrazi, in urma unei investitii de circa 1,7 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa al companiei trimis Redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )