Libnet.ro
UNICEF

09:15

Voropchievici anunta ANII CRUCIALI din viata zodiilor! Se schimba TOT ce stiai

B1 B1,
Voropchievici anunta ANII CRUCIALI din viata zodiilor! Se schimba TOT ce stiai

Se definesc numere de la 1-9. in cazul in care ziua de nastere trece de cifra 9, se aduna cele doua numere. De exemplu, daca ziua in care te-ai nascut este 10, atunci se aduna 1+0, iar cifra cheie este 1. continuă pe B1

Maria Constantin si barbatii celebri din viata ei. Artista a recunoscut cu cine s-a iubit: Am decis sa inchei definitiv!

Maria Constantin nu mai are nevoie de nicio prezentare. Arata ca un fotomodel si canta ca o privighetoare, iar barbatii roiesc in jurul ei de ceva vreme, insa nu multi se pot lauda ca au cucerit-o pe superba blondina. Vedeta a ales sa vorbeasca deschis despre viata ei privata. Maria Constantin a spus cu cati .

BOGDAN BADEA, CEO HIDROELECTRICA: 2020 va fi mai prost decat anii trecuti, din punct de vedere al productiei

Din punctul de vedere al productiei, Hidroelectrica va avea un an, 2020, mai prost decat cei trecuti, din cauza secetei extreme, chiar comparabil cu perioada 2011-2012, ne-a precizat Bogdan Badea, directorul general al companiei de stat. El a mai precizat ca, pe langa productia mai mica, si veniturile se diminueaza semnificativ, precum si ca in acest moment conducerea gestioneaza cu mare prudenta resursele companiei.

Un preot din Moldova s-a stins din viata la doar 46 de ani

Preotul Serafim Huzdup, consilier silvic si agricol in cadrul Centrului Eparhial Roman, s-a stins din viata, la varsta de 46 de ani, au anuntat reprezentantii Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului.

O femeie insarcinata in opt luni, diagnosticata cu Covid-19, s-a stins din viata chiar in ambulanta, dupa ce a fost plimbata 13 ore de la un spital la altul

Din cauza pandemiei de coronavirus, o femeie din India care era insarcinata in opt luni si-a pierdut viata in ambulanta, dupa ce a fost plimbata 13 ore cu salvarea. Potrivit BBC, Neelam Singh a fost.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )