Libnet.ro
UNICEF

07:00

Vosganian: Cei care doresc desfiintarea Sectiei Speciale vor sa revenim la practicile inchizitoriale din 2014-2017

Adevărul Adevărul,
Vosganian: Cei care doresc desfiintarea Sectiei Speciale vor sa revenim la practicile inchizitoriale din 2014-2017

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a declarat, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca cei care doresc desfiintarea Sectiei Speciale pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie vor ca Romania sa revina la practicile inchizitoriale din perioada 2014-2017. continuă pe Adevărul

Vosganian: Cei care vor desfiintarea SIIJ, vor sa revenim la practicile inchizitoriale 2014-2017

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a afirmat, vineri, ca cei care doresc desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie SIIJ) vor ca Romania sa se reintoarca la practicile inchizitoriale din perioada 2014 - 2017, conform Mediafax.

VIDEO Predoiu a propus, in sedinta de Guvern, desfiintarea sectiei speciale din Justitie. Orban: Mi se pare o propunere corecta

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de vineri, care va incepe la ora 20. 00, memorandumul privind desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ), informeaza Executivul, printr-un comunicat de presa. 26 Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, vorbeste despre Sectia Speciala, explicand ca a fost criticata de multi magistrati si de partenerii europeni, inclusiv de GRECO, MCV si Comisia de la Venetia. Propunerea Ministerului Justitiei este, astfel, de eliminare a SIIJ. Mi se pare o propunere corecta, i-a raspuns Orban lui Predoiu. Predoiu, in sedinta de vineri seara: Sectia speciala iese din principiile de functionare ale Ministerului Public .

Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea Sectiei Speciale

Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea Sectiei speciale, intr-un Memorandum care va fi discutat in sedinta de Guvern de vineri seara. Anterior, Memorandumul continea si varianta regandirii modului in care functioneaza Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie.

Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea Sectiei Speciale. Agenda sedintei Executivului

Ministerul Justitiei propune Guvernului desfiintarea Sectiei speciale, intr-un memorandum care va fi.

Rares Bogdan, despre desfiintarea Sectiei Speciale pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie: Sa nu sarim ca naivii

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a sarit in apararea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, dupa desfiintarea Sectiei Speciale pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Ana Birchall, despre desfiintarea Sectiei Speciale: Vremea smecheriilor introduse, pe furis, de Iordache trebuie sa apuna

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall afirma ca este foarte bine ca in sedinta de Guvern de vineri seara s-a discutat si despre adoptarea unui memorandum care propune desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Birchall, despre desfiintarea Sectiei Speciale: Vremea smecheriilor introduse, pe furis, de Iordache trebuie sa apuna

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall afirma ca este foarte bine ca in sedinta de Guvern de vineri seara s-a discutat si despre adoptarea unui memorandum care propune desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Ciolacu: E revoltatoare chiar si o discutie despre desfiintarea Sectiei speciale, cand zi de zi vedem ticalosiile si abuzurile din justitie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine caeste revoltatoare chiar si o discutie despre desfiintarea Sectiei speciale. El adauga ca romanii au spus, la referendum, ca legile justitiei nu mai pot fi modificate prin ordonante de urgenta.

Basescu, despre desfiintarea Sectiei Speciale: Predoiu face ce stie mai bine. Slugareste si el putin

Fostul presedinte Traian Basescu, in prezent europarlamentar, critica dur desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie, acuzand-l pe ministrul Justitiei Catalin Predoiu ca face ce stie mai bine: slugareste si el putin pe cei care vor sa vada din nou judecatorii pusi sub controlul DNA, pentru ca asa se mai poate pricopsi cu o decoratie de la ambasadele straine.

Presedintele Tribunalului Timis, despre desfiintarea sectiei speciale: Vom fi ocupati sa pronuntam solutii care sa ne asigure linistea si libertatea

Judecatoarea Adriana Stoicescu, presedinte al Tribunalului Timis, se opune desfiintarii sectiei speciale de anchetare a magistratilor, sustinand ca nimeni nu vorbeste despre adevarata miza a desfiintarii sectiei speciale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )