Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vosganian, despre Forta Civica: O incropeala de oameni care navigheaza prin spatiile interstelare in cautarea unui salas politic

Adevărul Adevărul,
Vosganian, despre Forta Civica: O incropeala de oameni care navigheaza prin spatiile interstelare in cautarea unui salas politic

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian sustine, intr-o postare pe blog, ca Forta Civica reprezinta o incropeala de oameni care navigheaza prin spatiile interstelare in cautarea unui salas politic, apreciind ca este vizibila lipsa de imaginatie si de autentic in denumirea si formararea partidului. continuă pe Adevărul

PDL, Forta Civica si PNTCD au semnat protocolul Alianta Romania Deapta, din care nu face parte si Noua Republica

PDL, Forta Civica si PNTCD au semnat duminica protoclul Alianta Romania Dreapta, a anuntat liderul democrat-liberal Vasile Blaga, alaturi de Mihai Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu. Alianta este formata pe modelul aliantei Dreptate si Adevar si va fi compusa pentru inceput din trei co-presedinti: Vasile BlagaPDL), Mihai Razvan Ungureanu Forta Civica) si Aurelian Pavelescu PNTCD). Initial, in Alianta a fost curpins si Partidul Noua Republica a lui Mihail Neamtu dar din cauza unei contestatii la tribunal s-a renuntat temporar la cooptarea acestuia.

Blaga: Duminica PDL semneaza protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, la Scoala femeilor democrat-liberale de la Costinesti, ca PDL va semna duminica protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD, aratand ca, incepand cu aceasta data, toti vor fi in aceeasi barca, scrie Mediafax. Citeste si: Blaga: PDL a fost sanctionat pentru modul in care doamne sau domni au facut politica Duminica dimineata vom semna protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD, a spus Vasile Blaga, mentionand ca spera ca intr-un termen destul de .

PDL, PNTCD si Forta Civica au semnat protocolul Aliantei Romania Dreapta

Vasile Blaga PDL), Mihai Razvan Ungureanu Forta Civica) si Aurelian Pavelescu PNTCD) au semnat, duminica, protocolul Aliantei Romania Dreapta, la sediul central al PDL, urmand ca documentul sa fie depus in.

PDL, Forta Civica si PNTCD au semnat protocolul Alianta Romania Dreapta

PDL, Forta Civica si PNTCD au semnat duminica protocolul Alianta Romania Dreapta, a anuntat liderul democrat-liberal Vasile Blaga, alaturi de Mihai Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu, conform postului B1.

Vasile Blaga: Duminica PDL semneaza protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD. Noua Republica nu va semna deocamdata

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, la Scoala femeilor democrat-liberale de la Costinesti, ca PDL va semna duminica protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD, informeaza Mediafax. Duminica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )