Libnet.ro
UNICEF

20:30

Votul in cazul lui Dan Sova va fi, cel mai probabil, reluat. Surse: Votul va fi secret cu bile, in cabine

B1 B1,
Votul in cazul lui Dan Sova va fi, cel mai probabil, reluat. Surse: Votul va fi secret cu bile, in cabine

Votul privind cererea DNA de retinere si arestare a senatorului PSD Dan Sova va fi, cel mai probabil, reluat, informeaza B1 TV. Conform procedurii, votul ar urma sa fie secret, cu bile, insa, potrivit unor surse,. continuă pe B1

CCR decide miercuri daca se va relua votul in cazul lui Dan Sova

Curtea Constitutionala, sesizata de liberali, decide miercuri daca se reia votul in cazul lui senatorului PSD Dan Sova, informeaza B1 TV. Hotararea privind votul din plen din 25 martie a fost publicata in.

PNL, prima reactie dupa ce CCR a decis ca hotararea in cazul lui Dan Sova este neconstitutionala: Tariceanu trebuie sa demisioneze

Liberalii ii cer demisia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in contextul motivarii Curtii Constitutionale in cazul lui Dan Sova. CCR spune ca hotararea pe care Senatul a luat-o in cazul.

Augustin Zegrean, presedintele CCR: Noi vrem sa aflam daca hotararea luata in cazul lui Dan Sova este constitutionala (VIDEO)

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale a declarat ca in cazul senatorului PSD Dan Sova se va decide daca hotararea este constitutionala. De asemenea, acesta a mai explicat ca CCR nu ridica.

CCR a decis ca hotararea in cazul lui Dan Sova este neconstitutionala. Zegrean: Nu dam indicatii, stie Senatul ce trebuie facut (VIDEO)

Curtea Constitutionala a decis ca hotararea in cazul senatorului PSD Dan Sova este neconstitutionala, informeaza B1 TV. Astfel, CCR spune ca hotararea pe care Senatul a luat-o in cazul Sova este in baza un.

VIDEO Curtea Constitutionala: Hotararea Senatului in cazul votului la Dan Sova este neconstitutionala/ Tariceanu: Decizia se va aplica, dar asteptam publicarea motivarii in Monitorul Oficial

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis, miercuri, in urma unei sesizari depuse de PNL, ca hotararea Senatului in cazul votului pentru solicitarea DNA de incuvintare a arestarii lui Dan Sova, dat in 25 martie si care a provocat o intreaga saga in Senat, este neconstitutionala. PNL a sesizat, pe 23 aprilie, Curtea Constitutionala, aratand ca Senatul trebuia sa-si asume decizia prin care incuviinteaza ori nu retinerea si arestarea preventiva a senatorului in cauza. Presedintele CCR Augustin Zegrean declarase ca, in cazul in care se va decide ca aceasta hotarare este nevalida trebuie data o alta hotarare, deci sa se reia votul. Pe de alta parte, miercuri, Zegrean a afirmat doar ca Senatul stie ce trebuie sa faca. Ce se poate intampla in continuare: fie se reinterpreteaza rezultatul votului dat pe 25 martie ceea ce ar insemna ca se incuviinteaza cererea de DNA si Dan Sova este arestat preventiv) fie se reia votul.

Libertatea lui Dan Sova, la mana CCR. Votul in cazul senatorului PSD ar putea fi RELUAT

Update 10. 47- Votul in cazul arestarii lui Sova ar putea fi reluat, daca CCR va decide ca hotararea adoptata de Senat este neconstitutionala. Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat.

Se cauta cel mai bun hairstylist din Romania! Castigatorul va primi 3000 de euro!

Cel mai bun hairstylist din Romania va fi desemnat, in luna iunie, in cadrul unui eveniment fastuos, iar cei mai experimentati si creativi specialisti au ocazia sa se inscrie in competitie. Miza? Pe langa faima si marele premiu de 3000 de euro, exista si premiul de popularitate de 1000 de euro.

FC Barcelona - Bayern Munchen: Cel mai curajos pronostic in meciul sezonului din Liga Campionilor

FC Barcelona si Bayern Munchen se intalnesc, miercuri, de la ora 21. 45, in cel mai asteptat meci al sezonului in Liga Campionilor. Prima mansa a semifinalelor va dezlantui fotbalul total pe Camp Nou, iar o diferenta mai mare de doua goluri nu este exclusa.

Cel mai mic SUV Mazda, CX-3, costa intre 15.290 si 27.990 euro cu TVA in Romania. Concureaza cu Opel Mokka si Renault Captur

Cel mai mic si mai accesibil SUV Mazda, modelul Mazda CX-3, a fost lansat in Romania si are preturi cu TVA cuprinse intre 15. 290 si 27. 990 euro. Mazda CX-3 poate avea tractiune fata sau tractiune integrala si concureaza pe piata cu modele precum Opel Mokka, Renault Captur si Nissan Juke.

Petrom, desemnat cel mai de incredere brand de benzinarii din Romania, pentru al zecelea an consecutiv

Reteaua de statii Petrom, operate de grupul OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a fost votat cel mai de incredere brand de benzinarii din Romania, pentru al zecelea an.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )