Libnet.ro
UNICEF

17:45

Votul din 26 mai va fi monitorizat de un Centru de Comanda la ministerul de Interne. Tentativele de frauda, semnalate politistilor

Adevărul Adevărul,
Votul din 26 mai va fi monitorizat de un Centru de Comanda la ministerul de Interne. Tentativele de frauda, semnalate politistilor

Sistemul informatic de monitorizare a prezentei la vot si de prevenire a votului ilegal va functiona si la Centrul operativ de comanda de la Ministerul Afacerilor Interne MAI), iar toate tentativele de vot ilegal vor fi semnalate politistilor, a anuntat Autoritatatea Electorala Permanenta AEP), joi, intr-o conferinta de presa. continuă pe Adevărul

Cum vor arata buletinele de vot de la Referendumul din 26 mai

Biroul Electoral Central a prezentat buletinele de vot pentru referendumul din 26 mai 2019, care va avea loc in aceeasi zicu alegerile europarlamentare. Autoritatile au decis ca romanii vor primi tre.

Cristina Topescu le raspunde celor dezamagiti ca va vota cu PNL pe 26 mai: cum si-a argumentat decizia

Cristina Topescu le raspunde celor care au criticat-o dupa ce a explicat de ce la alegerile din 26 mai nu va vota cu alianta USR-PLUS, alegand, in schimb, sa sustina PNL.

Digi24: Planul secret al Vioricai Dancila. Ce se va intampla cu PSD dupa 26 mai

Ziua alegerilor este, la PSD, in mod traditional legata de soarta liderului partidului, conceptul de noaptea cutitelor lungi intrand in antologia politica dupa ce social-democratii si-au devorat liderii dupa fiecare runda electorala pierduta. Ziua de 26 mai este asteptata cu sufletul la gura de Liviu Dragnea, pentru ca de aceste alegeri depinde cariera sa politica, dar si de actualul premier, Viorica Dancila, care de cateva luni isi croieste drum catre scaunul de presedinte al PSD.

Iohannis, atac la PSD: Ati auzit voi, in campania din 2016, ceva de atacuri asupra Justitiei? Nu! Dar, culmea, asta au avut in cap! Hotii s-au cocotat in varful statului, dar noi putem si trebuie sa le dam un raspuns pe 26 mai! (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca romanii trebuie sa voteze la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai, deoarece astfel le pot da o lectie celor din PSD. Presedintele a amintit ca PSD nu a suflat o.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru saptamana 20-26 mai 2019. Berbecii au o perioada destul de grea, Leii au parte de dusmani activi

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 20-26 mai 2019. HOROSCOP BERBEC Urmeaza o perioada nicidecum usoara. De ce? Deoarece patronul vostru.

HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 20-26 mai 2019. Berbecii sunt concentrati pe bani, Leii starnesc admiratie

Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 20-26 mai 2019. HOROSCOP BERBECVa concentrati pe finante, serviciu, salarii si spre o modalitate de a face bani.

Alegeri europarlamentare: Directiile de evidenta populatiei din Bucuresti, program prelungit pe 25 si 26 mai pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Generala de Evidenta a Persoanelor, alaturi de serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor aferente celor 6 sectoare va asigura in data de 25 si 26. 2019, program de lucru prelungit pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate, anunta institutia intr-un comunicat de presa. Masura vine in sprijunul cetatenilor interesati sa voteze la alegerile europarlamentare de pe 26 mai.

Evidenta populatiei va avea program prelungit in 25 si 26 mai pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute sau furate

Directia Generala de Evidenta a Persoanelor, si serviciile publice comunitare de specialitate aferente celor sase sectoare din Capitala, asigura in zilele de 25 si 26 mai program de lucru prelungit pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate, a anuntat Primaria Capitalei.

Prognoza meteo: Ploile fac ravagii pana pe 26 mai. Unde se anunta temperaturi de vara si cand se indreapta vremea

Chiar daca se incalzeste in urmatoarele doua saptamani, instabilitatea atmosferica ramane la putere. Pana pe 26 mai va ploua aproape zilnic in majoritatea zonelor, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), publicate luni.

Iohannis, un nou atac la PSD: Sunt unii romani, adunati intr-o grupare numita PSD, care nu sunt asa pro-europeni / in 26 mai, romanii sa dea un raspuns acestei guvernari - noi nu suntem un neam de hoti

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti seara un nou atac la adresa social-democratilor, spunand ca sunt unii romani, adunati intr-o grupare numita PSD, care nu sunt asa pro-europeni cum suntem noi, isi fac campanie cu un discurs antieuropean si incearca sa explice ca vinovati pentru esecul guvernarii lor sunt Iohannis si Uniunea Europeana. El a mai spus ca nu mai poate fi ascuns ca hotii s-au cocotat in varful statului, iar in 26 mai romanii trebuie sa dea un raspuns acestei guvernari - noi nu suntem un neam de hoti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )