Libnet.ro
UNICEF

23:30

Votul electronic, o optiune absolut necesara pentru romanii din diaspora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Votul electronic, o optiune absolut necesara pentru romanii din diaspora

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat astazi ca votul electronic este o optiune absolut necesara pentru romanii din diaspora si ca va face toate demersurile pentru a implementa acest sistem. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu:Pentru iesirea din zona gri a Republicii Moldova trebuie luata in considerare varianta reunificarii cu Romania

Fostul sef al statului Traian Basescu a declarat, marti, la o intalnire cu parlamentari moldoveni, ca, pentru iesirea din zona gri a Republicii Moldova, trebuie luata in considerare varianta reintregirii tarii. El a avertizat ca, urmare a semnarii Acordului de asociere la UE, economia Republicii Moldova va intra in coliziune cu economia europeana, ceea ce ridica anumite riscuri, el amintind ca industria romaneasca a fost pulverizata dupa semnarea acordului cu UE in 1996, informeaza news. ro.

Sentinta definitiva pentru avocatul din Iasi care a ucis doi oameni dupa ce s-a urcat beat la volan si a condus cu peste 150km/h (VIDEO)

Avocatul din Iasi care in urma cu cateva luni a ucis doi oameni si a ranit alti doi dupa ce s-a urcat baut la volan, si-a primit pedeapsa. Magistratii l-au condamnat la cinci ani si opt luni de.

Document incendiar pentru judecatoarea din Telepatia

Inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat un judecator la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ca, in timp ce judeca un dosar, a incheiat un contract cu una dintre p?.

Achizitia rachetelor Patriot, aviz pozitiv in comisia pentru aparare din Senat

8232;Romania va trebui sa plateasca anul acesta un miliard de dolari pentru rachetele Patriot, sistemul de aparare urmand sa fie functional din 2019. Legea privind achizitia rachetelor Patriot a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )