Libnet.ro
UNICEF

09:00

Votul pentru europarlamentare 2019 continua in Irlanda si Cehia. Surpriza oferita de Olanda

Playtech Playtech,
Votul pentru europarlamentare 2019 continua in Irlanda si Cehia. Surpriza oferita de Olanda

Votul pentru europarlamentare 2019 continua, vineri, in Irlanda si Cehia, dupa ce Olanda si Marea Britanie au fost tarile care au dat startul scrutinului. Alegerile continua pana pe 26 mai. Cetatenii din toate cele 28 de state membre UE isi aleg in aceste zile reprezentantii in Parlamentul European. Alegeri europarlamentare 2019. Vineri se voteaza in [] . continuă pe Playtech

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2019. CURS si Avangarde, acreditate pentru exit-poll la alegerile europarlamentare

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2019 Biroul Electoral Central a decis acreditarea Centrului de Sociologie Urbana si Regionala CURS) si Grupului de studii socio-comportamentale - Avangarde pentru efectuarea.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Alina Mungiu: Iohannis foloseste alegerile pe post de Colectiv 2

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 Alegerile europarlamentare de duminica din Romania nu au nimic de a face cu Europa, sustine Alina Mungiu, intr-un editorial din ziarul Adevarul. Pentru Klaus Iohannis si.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Unde vor vota liderii politici

Liderii politici s-au impartit in ziua votului de pe 26 mai. Premierul Viorica Dancila si presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, vor vota in Capitala, in timp ce Liviu.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. UE, amenintata cu dezmembrarea, deconstructia si iesirea din istorie

Uniunea Europeana este amenintata cu dezmembrarea, deconstructia si iesirea din istorie, a avertizat vineri ministrul de externe francez Jean-Yves Le Drian, citat de .

Produse noi incluse in programul Rabla pentru electrocasnice 2019. Valoarea voucherelor

Rabla pentru electrocasnice 2019. Romanii vor putea achizitiona din nou, prin programul Rabla pentru electrocasnicefrigidere, masini de spalat rufe, televizoare, masini de spalat vase si aparate de.

Rabla pentru electrocasnice 2019. Programul se deschide joi

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, va deschide, joi, sesiunea de inscriere a persoanelor fizice in Programul Rabla pentru electrocasnice 2019, finantat de Ministerul Mediului prin Administratia Fondului.

PENTRU ANUL 2019: Primaria Capitalei acorda finantare in domeniul social

Primaria Capitalei, prin Directia Generala de Asistenta Sociala, a lansat sesiunea de selectie publica de proiecte cu finantare nerambursabila din fondurile bugetului local al Municipiului Bucuresti pentru activitati nonprofit de interes local, in vederea dezvoltarii si diversificarii serviciilor sociale adresate grupurilor vulnerabile dezavantajate social, pentru anul 2019, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Alegerile europarlamentare continua in Irlanda si in Cehia

Cetatenii din Cehia si Irlanda sunt asteptati vineri la urne pentru a-si alege reprezentantii in viitorul Legislativ european, diferenta intre cele doua tari fiind aceea ca in Cehia scrutinul va continua si sambata, cand vor avea loc alegeri si in Malta, Letonia si Slovacia, transmite Mediafax.

Alegeri europarlamentare 2019. Irlandezii si cehii merg astazi la scrutinul pentru Parlamentul European

Alegatorii din Irlanda merg astazi la urne pentru alegerile europarlamentare, dupa o campanie dominata de ingrijorari cu privire la procesul haotic al tarii vecine, Marea Britanie, de iesire din blocul comunitar. Si in Cehia, vineri este prima zi de vot pentru Parlamentul European, partidul prim-ministrului Babis avand cele mai mai sanse, in ciuda protestelor fata de cabinetul sau si a faptului ca este de asteptat ca prezenta sa fie scazuta.

Basescu, despre decizia UDMR de a rupe protocolul cu PSD: Gasca lui Kelemen Hunor s-a speriat de riscul ca maghiarii onesti nu le vor da votul pentru a intra in Parlamentul European

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca liderul UDMR, Kelemen Hunor, si gasca lui au anuntat inghetarea relatiilor cu PSD si ALDE in incercarea de a-i pacali pe etnicii maghiari ca s-au desprins de cardasia cu Dragnea, Valcov, Chitoiu si Tariceanu, incercand astfel sa-si salveze rezultatul electoral de la europarlamentare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )