Libnet.ro
UNICEF

01:05

Votul pentru investirea noului Guvern va avea loc sambata. Ciolacu, catre alesii PSD: Va rog sa fiti maine de dimineata in Bucuresti. Vom intra pe rand in sala

B1 B1,
Votul pentru investirea noului Guvern va avea loc sambata. Ciolacu, catre alesii PSD: Va rog sa fiti maine de dimineata in Bucuresti. Vom intra pe rand in sala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, face apel la colegii sai, sa se prezinte sambata, la Parlament, pentru votul de investire a Guvernului. Dupa discutiile purtate, vineri, cu presedintele Klaus. continuă pe B1

Masuri exceptionale pentru investirea noului Guvern: Ministrii izolati, audiati in teleconferinta, votul intr-o sala dezinfectata in care se va intra unul cate unul

Audierile ministrilor si votul pentru noul Guvern se vor desfasura in Parlament in conditii exceptionale. Potrivit unor surse oficiale, audierile se vor desfasura intr-o singura sala sambata dimineata, iar ministrii aflati in izolare sau carantina vor fi audiati prin sistem video.

Parlamentul va vota sambata investirea Guvernului Orban. Procedura va fi una inedita din cauza coronavirusului

Audierile ministrilor vor avea loc sambara de la ora 9. 00 la ora 11. 00, printr-o procedura inedita, din cauza coronavirusului. Toti ministrii trebuie sa se prezinte cu o ora inainte, pentru afi.

Drula (USR): Orban, Ciolacu, opriti-va din jocul politic cu tara! Ajunge! Sa nu votezi maine investirea unui guvern cu puteri depline inseamna iresponsabilitate

Deputatul USR Catalin Drula le cere liderilor PSD si PNL, Marcel Ciolacu si Ludovic Orban, sa voteze pentru investirea Guvernului Citu, pe motiv de Coronavirus. Romania are nevoie acum de un Guvern cu puteri depline. Continuarea instabilitatii si a interimatului este iresponsabila, a scris Drula pe Facebook.

CATALIN DRULA, USR: Sa nu votezi investirea unui guvern cu puteri depline inseamna iresponsabilitate

Liderul grupului USR din Camera Deputatilor, Catalin Drula, apreciaza, printr-o postare pe Facebook, ca parlamentarii care nu vor vota pentru investirea Guvernului dau dovada de iresponsabilitate, indiferent de partidul din care fac parte.

Marcel Ciolacu: Luni va fi dat votul pentru noul Guvern

Marcel Ciolacu a vorbit despre programul din Parlament pentru a putea fi dat cat mai repede votul in Parlament pentru un nou guvern.

Liberalii voteaza la vedere pentru investirea guvernului Citu

Liberalii vor vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu, liderul deputatilor PNL sustinand ca prioritatea acum este criza coronavirusului.

PSD: PNL are majoritatea necesara pentru investirea Guvernului Citu. Depinde doar de ei

Partidul Social Democrat a transmis ca PNL are majoritatea necesara pentru investirea Guvernului Citu si ca totul depinde doar de vointa formatiunii parlamentare.

Ludovic Orban, desemnat de Klaus Iohannis in functia de premier. Cum va avea loc procedura de vot

Ludovic Orban a fost desemnat din nou de catre presedintele Klaus Iohannis, in functia de premier. Dar din cauza noii pandemii, procedura se va efectua intr-un mod neobisnuit. Ludovic Orban, desemnat de Klaus Iohannis in functia de premier Presedintele Klaus Iohannis, a facut anuntul oficial in care il va desemna pe Ludovic Orban in functia .

Audierea ministrilor propusi in Cabinetul Orban si votul in plen, programate sambata Votul se va desfasura dupa o procedura speciala

Audierea ministrilor propusi in Cabinetul Orban va avea loc sambata, incepand cu ora 9. 00, sedinta de plen reunit in care se va da votul pentru investirea Guvernului fiind programata la ora 11. Votul se va desfasura dupa o procedura speciala, iar inainte de a intra in plen parlamentarii vor fi testati pentru coronavirus.

Parlamentul voteaza joi investirea Guvernului Citu

Votul pentru investirea Guvernului Citu are loc astazi, iar Camera Deputatilor si Senatul au plen reunit, de la ora 16.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )