Libnet.ro
UNICEF

07:46

Vrancart, cel mai rentabil emitent din BET-XT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vrancart, cel mai rentabil emitent din BET-XT

Inregistrand o crestere de 7,31%, raportata la moneda europeana, in intervalul 13-20 iulie, titlurile producatorului de hartie si carton ondulat Vrancart VNC) reprezinta actiunile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-XT, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

Vrancart, cel mai rentabil emitent din BET-XT

Inregistrand o crestere de 7,31%, raportata la moneda europeana, in intervalul 13-20 iulie, titlurile producatorului de hartie si carton ondulat Vrancart VNC) reprezinta actiunile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-XT, in perioada mentionata.

Manchester City l-a transferat pe cel mai scump fundas din lume

Francezul Benjamin Mendy a devenit, luni, cel mai scump fundas din istoria fotbalului prin trecerea sa de la AS Monaco la Manchester City.

Economia Coreii de Nord a crescut cu cel mai rapid ritm din ultimii 17 ani - banca centrala din Coreea de Sud

Economia Coreii de Nord a crescut in 2016 cu cel mai rapid ritm din ultimii 17 ani, a informat vineri banca centrala din Coreea de Sud, in ciuda sanctiunilor internationale menite sa opreasca programul nuclear al Phenianului, informeaza Reuters.

Economia zonei euro a inceput trimestrul III cu cel mai scazut ritm din ultimele sase luni

Economia zonei euro a inceput trimestrul al treilea cu cel mai scazut ritm al activitatilor din ultimele sase luni din cauza incetinirii din industria prelucratoare, informeaza agentia Bloomberg.

Popularitatea presedintelui francez este in scadere/ Emmanuel Macron inregistreaza cel mai mare declin din ultimii 22 de ani

Popularitatea de care se bucura presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a scazut cu 10 puncte procentuale in decursul acestei luni, potrivit unui sondaj Ifop, inregistrandu-se, astfel, cel mai mare declin al unui nou presedinte din 1995, potrivit Reuters.

Niculae Nedeff a murit. Cel mai mare antrenor din handbalul romanesc avea 88 de ani

Niculae Nedeff, om care a contribuit din postura de director tehnic sau antrenor la toate medaliile de aur cucerite de handbalul romanesc la campionatele mondiale, a murit azi la varsta de 88 de ani,.

Cel mai jenant episod din viata Oanei Lis! Sotia fostului edil a fost trimisa de catre acesta dezbracata in fata muncitorilor

Abia acum a fost scos la iveala un episod destul de jenant din viata Oanei Lis, sotia fostului primar general al Capitalei. Experienta a fost povestita de o prietena foarte buna a acesteia, si anume.

Caseta cu cel mai fericit moment din viata lui Victor Ponta. Invitati surpriza la eveniment

Imagini de colectie au fost prezentate in emisiunea Editie speciala de catre Catalina Porumbel.

DOLIU URIAS in sportul romanesc. Cel mai mare antrenor A MURIT!

Niculae Nedeff, om care a contribuit din postura de director tehnic sau antrenor la toate medaliile de aur cucerite de handbalul romanesc la campionatele mondiale, a murit azi la varsta de 88 de ani,.

Dunkirk, in drum spre Oscar: drama de razboi, numita deja cel mai bun film al anului. Christopher Nolan si Harry Styles, laudati de critici VIDEO

Filmul Dunkirk, regizat de Christopher Nolan, este catalogat deja drept cel mai bun film al anului, majoritatea criticilor laudand povestea, jocul actorilor si mizand pe un premiu Oscar la urmatoarea gala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )