Libnet.ro
UNICEF

11:01

Decizie-surpriza dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Marcel Ciolacu a anuntat ce vrea sa faca PSD

Antena3 Antena3,
Decizie-surpriza dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Marcel Ciolacu a anuntat ce vrea sa faca PSD

PSD a anuntat ca NU ia in calcul acum depunerea unei motiuni de cenzura. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele interimar al social democratilor, Marcel Ciolacu. continuă pe Antena3

PSD contesta la Curtea Constitutionala doua legi pentru care Guvernul Orban si-a asumat raspunderea

PSD va contesta la Curtea Constitutionala doua legi pe care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Este vorba de actele normative privind prorogarea termenului privind intrarea in magistratura si transportul elevilor.

Orban, despre decizia PSD de a contesta la CCR doua legi pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea: Ei au premeditat aceasta ticalosie si vin acuma sa ne dea lectii

Premierul Ludovic Orban a avut o reactie dura dupa ce PSD a anuntat ca va contesta la Curtea Constitutionala doua dintre legile pe care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Orban a acuzat ca PSD a fost cel care a premeditat aceasta ticalosie din justitie, iar acum vine sa dea lectii.

Guvernul isi angajeaza raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea termenelor in Justitie

Guvernul isi asuma joi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justiti.

Guvernul isi angajeaza astazi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie si abrogarea OUG 51 2019

Guvernul isi asuma joi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie, abrogarea OUG 51 2019 si instituirea unor plafoane pentru cheltuieli publice.

ASOCIATIA ELEVILOR DIN CONSTANTA: Proiectul pe care Guvernul isi angajeaza raspunderea nu rezolva problema transportului

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) sustine ca proiectul de lege pe care Guvernul isi angajeaza raspunderea nu rezolva problema transportului elevilor, ci o amana cu inca un an, solicitand Executivului sa deblocheze aceasta situatie in mod real, nu doar la nivel declarativ, potrivit News. ro.

Ludovic Orban, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe Justitie si Economie: PSD a ramas prizonier baronilor rosii

Premierul Ludovic Orban si-a asumat, joi, raspunderea in Parlament pe legea privind prorogarea pensionarii anticipate in Justitie si pe legea privind transportul intrajudetean, astfel incat transportul pentru naveta scolara sa poata fi din nou decontat de stat.

Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in Parlament pe legile justitiei si transportul pentru elevi

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit astazi pentru cele trei proiecte pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea - modificarea legilor Justitiei, abrogarea OUG 51 privind decontarea transportului pentru elevi si legea plafoanelor bugetare.

Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in fata Parlamentului. Cum poate fi demis Executivul

Cabinetul Ludovic Orban si-a angajat raspunderea pe amanarea termenului pentru cresterea vechimii in vederea accederii magistratilor la Institutul National al Magistraturii INM), dar si pe proiectul de lege care reglementeaza unele masuri in domeniul transportului de persoane. Daca Opozitia depune motiune de cenzura, iar aceasta trece, Guvernul pleaca acasa la ceva mai mult de o luna de la instalare.

Guvernul isi asuma raspunderea parlamentara pe mai multe legi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

Guvernul isi angajeaza raspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a uitat ce voia sa spuna: Care era a treia?

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni,intr-o conferinta de presa ca Guvernul Orban isi asumaraspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a avut un blocaj in momentul in care a enumerat cele trei legi proiecte de lege, intreband care e a treia?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )