Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vreme instabila cu ploi si vant. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Antena3 Antena3,
Vreme instabila cu ploi si vant. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi in general instabila, iar regimul termic va fi caracterizat de valori in jurul celor normale la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cresc temperaturile, dar nu scapam de ploi

Temperaturile cresc in Romania, insa nu scapam de ploi. Joi 12 iulie) in interiorul arcului carpatic si zona montana, unde valorile termice diurne vor fi apropiate de cele din intervalul precedent, in.

Vreme calda in aproape toata tara. Prognoza meteo pentru weekend

Vreme frumoasa si foarte calda in sud si in est. Maximele pleaca de la 24-25 de grade in Maramures si in Dealurile Crisanei si ajung la 32-33 de grade in Lunca Dunarii. Vor mai fi averse, descarcar.

Prognoza meteo: Vreme extrema in Romania. Ce se anunta pana pe 22 iulie, cat de frig se face si unde lovesc puhoaiele

Vremea extrema continua, iar ploile apar in fiecare zi. incepand din 16 iulie si temperaturile vor fi in scadere, conform Administratiei Nationala de MeteorologieANM) care a publicat prognoza meteorologica pentru intervalul 9 - 22 iulie. Abia spre sfarsitul acestei saptamani se va incalzi, iar in sudul tarii, maximele vor atinge 31 de grade.

Alerta meteo! Vreme instabila in Bucuresti, pana la ora 21:00

Vremea se mentine calduroasa, dar instabila in Bucuresti pe durata zilei de vineri, iar in urma averselor prognozate se vor cumula in anumite zone peste 25 de litri/mp, reiese din prognoza de specialitate,.

Prognoza actualizata pentru urmatoarele ore. Unde lovesc ploile

Sambata 14 iulie) in zonele montane, submontane, precum si in regiunile nordice, estice si centrale, vremea va fi in general instabila si mai ales dupa-amiaza si seara vor fi innorari temporar accentuate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )