Libnet.ro
UNICEF

12:45

VREMEA 11 mai. Temperaturile sunt in crestere, dar ploua in continuare

Antena3 Antena3,
VREMEA 11 mai. Temperaturile sunt in crestere, dar ploua in continuare

Meteorologii anunta ca ploua sambata in nordul, centrul, sudul si sud-estul tarii dupa-amiaza si spre seara. Vor fi averse insotite de tunete, fulgere, intensificari de vant si izolat chiar de. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 11 MAI. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii Chiril 826869) si Metodie 815844) sunt praznuiti pe 11 mai. Ei sunt numiti apostolii slavilor pentru ca au tradus Sfanta Scriptura in limba slavona. Fratii Chiril si.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SAMBATA 11 MAI 2019. Saturn promite o zi puternica!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 11 MAI 2019; astazi Soarele in Taur este in trigon cu Saturn retrograd in Capricorn si aceasta este cea mai ferma strangere de mana pe care ti-o poti imagina si vom.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 11 mai. Gemenii trebuie sa scape de teama, Berbecii acorda atentie propriilor vise

Iata pentru SAMBATA 11 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 11 MAI. Gemenii trebuie sa isi gaseasca motivatia, Berbecii fac progrese

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 11 MAI 2019; astazi Soarele in Taur este in trigon cu Saturn retrograd in Capricorn si aceasta este cea mai ferma strangere de mana pe care ti-o poti imagina si.

Liga 1. Dunarea intalneste Politehnica Iasi sambata, 11 mai, de la ora 18.00

Ultimele doua confruntari din runda a 9- a play-out-lui Ligii 1 Betano vor avea loc sambata, 11 mai. De la ora 15. 00, Hermannstadt va juca impotriva Concordiei iar de la ora 18. 00, Poli Iasi se va duela cu Dunarea Calarasi.

ALERTA METEO: Schimbare radicala a vremii in weekend! Vezi care sunt judetele vizate!

Meteorologii anunta un weekend cu furtuni puternice, intensificari ale vantului si grindina. insa avem parte si de vesti bune, temperaturile mai cresc. Sambata va ploua in nordul, centrul, sudul si.

VREMEA 8 mai in Capitala si in tara. Vremea se mentine stabila

Vremea se mentine stabila sub aspectul precipitatiilor, dar e racoroasa. in Capitala, avem temperaturi de 16 grade. Si in tara temperaturile sunt sub cele potrivite pentru aceasta data.

VREMEA 10 mai. Vreme din ce in ce mai capricioasa. Ploi si temperaturi scazute

VREMEAVremea este tot mai capricioasa. Ploile si temperaturiscazute in mai multe regiuni ale tarii. VREMEA Meteorologii nu au vesti prea bune. Temperaturile sunt modeste in toate zonele. Cel.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 mai. De cand scapam de ploi

Vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate ziua in regiunile estice, nordice si centrale, precum si la munte, iar spre seara si noaptea in sud-vest. Local.

Peste 60 de artisti participa, pe 11 mai, la Festivalul National Pianul Fermecat de la Galati. Intrarea este libera

Evenimentul ajuns la cea de-a V-a editie este organizat deScoala de Arte a Centrului Cultural Dunarea de Jos. Concertele sunt gazduite de sala Sergiu Dumitrescu, la sediul institutiei din strada Domneasca nr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )