Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vremea continua sa se raceasca. Vezi prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana

B1 B1,
Vremea continua sa se raceasca. Vezi prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana

Sambata, vremea se va raci usor in cea mai mare parte a tarii, astfel ca temperaturile maxime vor avea valori intre -4 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor. continuă pe B1

Vremea se va raci usor in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend, in tara, la Bucuresti si la munte

Sambata, vremea se va raci usor in cea mai mare parte a tarii, astfel ca temperaturile maxime vor avea valori intre -4 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -11 si -1 grad, scrie Mediafax. Cerul va fi mai mult noros in zona de munte, unde va continua sa ninga, iar vantul va avea intensificari viscolind ninsoarea, cu rafale de peste 70 km/h, in timp ce pe crestele inalte, cu precadere ale Muntilor Banatului, Carpatilor Meridionali si de Curbura, va depasi 100 km/h.

Prognoza meteo pentru vineri: Vremea se mentine rece

Vineri, vremea se va mentine rece dimineata, iar cerul va fi temporar noros. In zona de munte va ninge si se va depune strat nou de zapada, in prima parte a zilei in Muntii Apuseni si in Carpatii Orientali, apoi si in celelalte masive.

Prognoza meteo pentru miercuri si joi: Vremea va fi rece pentru aceasta data

Miercuri, vremea va fi rece pentru aceasta data, indeosebi dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice. Vantul va sufla slab si moderat, informeaza Administratiei Nationale de Meteorologie.

Va fi soare cu dinti! Prognoza meteo pentru Targoviste

Vremea va fi rece pentru aceasta data, indeosebi dimineata. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre minus 1 si 8 grade. in primele ore ale zilei se va semnala ceata in zonele joase, pe arii restranse asociata cu depunere de chiciura si posibil persistenta.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )