Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vremea se va raci usor in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend, in tara, la Bucuresti si la munte

Hotnews Hotnews,
 Vremea se va raci usor in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend, in tara, la Bucuresti si la munte

Sambata, vremea se va raci usor in cea mai mare parte a tarii, astfel ca temperaturile maxime vor avea valori intre -4 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -11 si -1 grad, scrie Mediafax. Cerul va fi mai mult noros in zona de munte, unde va continua sa ninga, iar vantul va avea intensificari viscolind ninsoarea, cu rafale de peste 70 km/h, in timp ce pe crestele inalte, cu precadere ale Muntilor Banatului, Carpatilor Meridionali si de Curbura, va depasi 100 km/h. continuă pe Hotnews

Vremea continua sa se raceasca. Vezi prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana

Sambata, vremea se va raci usor in cea mai mare parte a tarii, astfel ca temperaturile maxime vor avea valori intre -4 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul trei din 2013.

Romania a avut a cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul trei din 2013, arata datele publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistica Eurostat) si citate de Agerpres. Gratie unei cresteri economice trimestriale de 1,6%, Romania este lider in UE, urmata de Letonia 1,2%), Marea Britanie si Ungaria ambele cu 0,8%) si Polonia 0,6%). Potrivit Eurostat, in perioada iulie-septembrie 2013 expansiunea economiei zonei euro a incetinit la 0,1%, dupa un avans de .

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul trei din 2013

Romania a inregistrar cea mai mare crestere economica dinUE in trimestrul trei din 2013, potrivit estimarilor publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistica Eurostat. Cu o crestere economica.

Pantilimon povesteste cea mai mare dezamagire traita la Manchester City

Costel Pantilimon este la ora actuala unul dintre cei mai apreciati jucatori romani in strainatate. Titularizat de Manuel Pellegrini in dauna lui Joe Hart, portarul nationalei Angliei, Pantilimon traverseaza cea mai buna perioada a carierei dupa transferul de la FC Timisoara in Premier League.

Dovada ca natura e cel mai bun pictor. Vezi cea mai mare fotografie care surprinde cerul noptii in adevaratele lui culori

Astrofotograful Nick Risinger a facut cea mai mare fotografie care surprinde cerul noptii. Pentru a surprinde fabulosul cer, Risinger a folosit sase camere astronomice, scrie Wired. Creatia astrofotografului nu este o.

Basescu, despre decizia Curtii Constitutionale din R. Moldova: E cea mai mare bucurie a mea din ultimii ani

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca decizia Curtii Constitutionale din Republica Moldova, care stabileste ca limba romana este limba oficiala a statului, reprezinta cel mai important eveniment din ultimii ani.

Renault primeste unda verde pentru a produce masini in China. Va ajunge Duster in cea mai mare piata auto din lume?

Dupa ani de discutii si speculatii, Renault si partenerul local Dongfeng au primit de la guvernul chinez aprobarea de a crea un joint-venture in care se vor investi 1,3 miliarde dolari. Renault are o prezenta mai mult decat timida in China, cu vanzari anuale de sub 40. 000 de masini pe o piata de 15 milioane unitati, insa intrarea deschide perspective interesante si pentru Duster. Pentru inceput se va produce insa Koleos, iar apoi s-ar putea face electrice si hibride.

Subiectele Zilei: Maidanul de cinci milioane de euro al unui lider PSD; Cea mai mare criza dintre Palate; Teama de romani a luat amploare; Sefii locali au venit la Ponta sa-si ceara partea. Liberalul Cancescu: Sunt total nemultumit. E un buget mai mic de

Adrian Nastase risca sa se intoarca in puscarie in Ajunul Craciunului. Pe 19 decembrie vor avea loc pledoariile finale in dosarul Zambaccian. Daca judecatorii vor mentine decizia data pe fond, Nastase si-ar putea petrece sarbatorile dupa gratii. Un miliard de euro dositi in buget. Sumele bine dosite de Executiv pot alimenta anul viitor actiuni pe placul electoratului, organizate de baronii locali. Se vrea o palida compensare a faptului ca romanii vor fi saraciti de o multime de noi taxe.

Producatorul roman care exporta medicamente homeopate in cea mai mare piata de profil din lume

Producatorul roman de remedii naturiste PlantExtrakt exporta medicamente homeopate fabricate in comuna Radaia, din judetul Cluj, in India, o piata cu traditie si prima ca marime la nivel mondial, si vrea sa reia proiectul de constructie a unei fabrici.

Cea mai mare criza dintre Palate.

Pozitiile antagonice ale Presedintiei si Guvernului in privinta bugetului si a Memorandumului cu FMI genereaza o noua ecuatie, cu multe necunoscute si efecte greu de anticipat. Totusi, analistii economici nu impartasesc pesimismul afisat de politicienii puterii in privinta efectelor. Refuzul presedintelui Traian Basescu de a semna Memorandumul cu FMI este legat de angajamentul Guvernului in fata Fondului de a majora acciza la combustibil cu 7 eurocenti la litru, acelasi motiv pentru care .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )