Libnet.ro
UNICEF

09:45

Iohannis, despre scenariul in care Dancila va veni la dezbatere: Nu va fi primita. Despre ce sa vorbim?

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre scenariul in care Dancila va veni la dezbatere: Nu va fi primita. Despre ce sa vorbim?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca liderul PSD Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti daca aceasta din urma va decide sa vina, motivand ca Dancila este reprezentantul unui partid nedemocratic, care se foloseste de acuzatii xenofobe. continuă pe Adevărul

Iohannis, intrebat ce se va intampla daca Dancila va veni la dezbaterea de marti: Nu va fi primita fiindca nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva Despre ce sa vorbim? - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Viorica Dancila nu va fi primita daca va veni la dezbaterea organizata marti, de PNL, la Biblioteca Centrala Universitara.

Ce spune Klaus Iohannis despre neparticiparea sa la o dezbatere cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a combatut ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dancila in a doilea tur de scrutin este un deficit democratic. in Romania exista un deficit.

Iohannis, despre lipsa dezbaterii cu Dancila: Nu cred ca va fi influentata negativ prezenta la urne

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca nu crede ca lipsa unei dezbateri cu Viorica Dancila va influenta negativ prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, deoarece romanii sunt foarte interesati sa participe in numar mare la scrutin.

Iohannis, despre invitatia la dezbatere adresata de Dancila: Eu merg la intalnirea de marti

Klaus Iohannis a declarat vineri seara, intrebat daca va da curs invitatiei prezidentiabilului PSD Viorica Dancila la o dezbatere duminica la TVR, ca va merge la intalnirea pe care o va organiza marti cu politologii, presa si formatorii de opinie.

Iohannis a anuntat ce se va intampla daca vine Dancila la dezbatere

Iohannis a anuntat ce se va intampla daca vine Dancila la dezbatere .

Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator

Prezent vineri, 15 noiembrie, in orasul Baia Mare, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat si la fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa.

Iohannis, despre atacurile PSD: Se vede fata foarte urata a PSD. improasca venin, minciuni, fake news

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri seara, ca prin atacurile pe care reprezentantii social-democrati le au la adresa liberalilor se poate observa fata urata a PSD.

Culise din sedinta PNL. Ce spune seful de campanie al lui Iohannis despre strategia PSD in ultimele zile

Dan Motreanu, seful de campanie al lui Klaus Iohannis, i-a avertizat pe liberalii din conducerea PNL ca PSD va incerca in ultimele zile de campanie elecorala sa atraga sustinerea mai multor judete din zona Moldovei.

Klaus Iohannis, despre realizarile mandatului de presedinte: Cea mai mare este chiar ultima

Presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a declarat vineri ca alte realizari ale mandatului sau au fost Pactul pentru alocarea a 2% din PIB pentru Aparare si Summitul de la.

Cristian Tudor Popescu, despre tinerii care LOVESC oamenii pe strada. Fenomenul periculos din tara

Cristian Tudor Popescu a vazut imaginile cu tinerii care lovesc la intamplare la semafor si a avut o reactie foarte dura.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )