Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vremea face ravagii. Cod portocaliu de inundatii in 24 de judete din tara

Antena3 Antena3,
Vremea face ravagii. Cod portocaliu de inundatii in 24 de judete din tara

Meterologii au emis marti cod portocaliu de inundatii in 22 de judete. in aceste zone va ploua atat de mult, incat, in doar cateva ore, s-ar putea strange cantitatea de precipitatii normala pentru o luna i. continuă pe Antena3

INHGA: Cod portocaliu de inundatii pe ruri din 5 judete / Cod galben n 24 de judete

Hidrologii au instituit Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din cinci judete si Cod galben pentru alte 24, potrivit Institutului National de Hodrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Avertizari cod galben si portocaliu de furtuni si inundatii, zeci de judete fiind vizate; se vor inregistra cantitati de precipitatii ce pot ajunge la 70 l/mp.

Cod portocaliu de inundatii n 5 judete, cod galben n 24 de judete

Hidrologii au emis o avertizare de inundatii valabila pentru bazinele hidrografice Olt, Arges, Ialomita, C1233;lm1233;tui, Siret, Jijia si raurile din Dobrogea, urmand a fi afectate zeci de judete. Astfel, in cinci judete va fi cod portocaliu, iar in 24 de judete va fi cod galben, de miercuri pana joi, transmite news. ro.

Avertizare meteo de ploi abundente si vnt / Cod Portocaliu n mai multe judete cu zone montane

Meteorologii au emis marti o avertizare de ploi abundente si instabilitate atmosferica, care vizeaza trei sferturi din tara. Pentru mai multe judete din zona montana a fost emis un Cod Portocaliu de vreme proasta.

Cod portocaliu de instabilitate atmosferica n judetul Braila, valabil pna la ora 09:00

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting Cod portocaliu de instabilitate atmosferica pentru judetul Braila, valabil pana la ora 09:00. Avertizari cod galben si portocaliu de furtuni si inundatii, zeci de judete fiind vizate; se vor inregistra cantitati de precipitatii ce pot ajunge la 70 l/mp.

Vremea extrema loveste Romania. Cod portocaliu de ploi abundente

Vremea extrema loveste Romania. Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru mai multe judete din centrul tarii. in aceste zone va ploua abundent si s-ar putea atinge in doar cateva ore.

Mai bine de jumatate de tara, sub avertizare de vreme rea. 9 judete sunt sub cod portocaliu

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi abundente si instabilitate atmosferica, valabila miercuri, intre orele 3. 00 si 23. De miercuri de la ora 9. 00, in patru judete, dar si in zonele de munte din alte cinci va fi cod portocaliu, cantitatile de precipitatii ajungand si la 70 de litri pe metru patrat.

ALERTA METEO: Cod PORTOCALIU de furtuni. Vezi judetele vizate (FOTO)

Se strica vremea. Meteorologii au emis cod galben si cod portocaliu de furtuni. Vrmea rea se va instala de marti seara si va tine pana miercuri noapte. COD GALBEN Interval de valabilitate: 27 iunie,.

ALERTA METEO: Cod PORTOCALIU de furtuni. Vezi AICI daca si LOCALITATEA TA SE AFLA PE LISTA (FOTO)

Se strica vremea. Meteorologii au emis cod galben si cod portocaliu de furtuni. Vrmea rea se va instala de marti seara si va tine pana miercuri noapte. COD GALBEN Interval de valabilitate: 27 iunie,.

Judetul Buzau, sub avertizare cod portocaliu de ploi abundente

Vremea rea se abate din nou asupra Romaniei. incepand de maine, 27 iunie, ora 09:00 si pana la ora 23:00, Buzaul intra sub avertizare cod portocaliu de ploi abundente. Va continua sa ploua in majoritatea regiunilor pana sambata, temporar insemnat cantitativ, indeosebi in regiunile extracarpatice si la munte.

Prahova, sub avertizare de cod portocaliu de vreme rea. Pompierii ne sfatuiesc sa parcam masinile in zone sigure si sa curatam copacii uscati

Incepand de miercuri, 27 iunie, de la ora 03:00 pana la ora 23:00, judetul Prahova se va afla sub cod galben si cod portocaliu de instabilitate atmosferica deosebit de accentuata, conform unui comunicat de presa al ISU Prahova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )