Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA de Florii si de Paste. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Caldura se lasa asteptata

Antena3 Antena3,
VREMEA de Florii si de Paste. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Caldura se lasa asteptata

VREMEA de Florii si de Paste BANAT Pe tot parcursul intervalului de prognoza temperatura aerului va creste usor si treptat, astfel incat maximele diurne se vor situa, in medie, intre 14 grade la inceputul. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Vesti tot mai proaste de la meteorologi. De cand scapam de ploi

Vestile proaste de la meteorologi continua si in zilele urmatoare. Nu scapam de ploi si nici de temperaturi scazute. Iata cum arata prognoza pe urmatoarele trei zile. in.

METEO. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Ploi si vreme rece

Ploile continua si in noua saptamana. Temperaturile scad si mai mult in aproape toata tara. La munte va ninge. Luni Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, dar se va mentine mai rece deca.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vreme calda, dar nu scapam de ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea se va incalzi treptat, dar ploile vor fi in continuare prezente in majoritatea regiunilor tarii. Temperaturile se vor situa sub media normala din aceasta perioada a anului. Luni, soarele va iesi dintre nori si va mai ploua doar izolat in sudul tarii, [] .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 aprilie. Temperaturi scazute pentru aceasta perioada

Nu scapam de ploi nici in perioada urmatoare, iar temperaturile sunt tot mai scazute. Iata cum arata prognoza meteo pentru luni. 15 aprilie. Vremea se va ameliora sub aspectul.

Prognoza meteo pentru Bucuresti: Vreme ploioasa si temperaturi minime de 6 grade

In Capitala, pana duminica dimineata, vremea va fi ploioasa, iar temperatura maxima nu va depasi 18 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie in prognoza speciala pentru Bucuresti.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 15 aprilie - 13 mai. Cum va fi vremea de Paste si 1 Mai

Vremea se va incalzi treptat in majoritatea regiunilor in urmatoarele patru saptamani, ajungand ca in cea de-a doua saptamana a lunii mai mediile termice sa fie peste normele perioadei in cea mai are.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 14 aprilie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Duminica, 14 aprilie, vremea se va mentine in general inchisa si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii. Izolat vor mai fi cantitati de apa mai insemnate, indeosebi in zonele.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 13 aprilie. Vesti tot mai proaste de la meteorologi

Sambata, 13 aprilie, vremea va fi in continuare inchisa si temporar va ploua. Ploile vor fi si sub forma de aversa, posibil insotite de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 aprilie. Nu scapam de ploi

Vineri, 12 aprilie, vremea se va mentine inchisa si temporar vor fi ploi, ce vor avea si caracter de aversa, posibil insotite izolat de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi.

ALERTA METEO: Ce se intampla cu vremea saptamana aceasta! Vezi judetele vizate!

Prognoza meteo nu aduce inca acele zile cu soare generos, asteptate de toti cei care vor sa petreaca mai mult timp in natura. insa, din fericire, ploile vor bate in retragere in primele doua zile ale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )