Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vremea e instabila cu ploi si vant. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Antena3 Antena3,
Vremea e instabila cu ploi si vant. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi in general instabila, iar regimul termic va fi caracterizat de valori in jurul celor normale la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si. continuă pe Antena3

Vreme instabila cu ploi si vant. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi in general instabila, iar regimul termic va fi caracterizat de valori in jurul celor normale la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si.

Ploi, vijelii si temperaturi scazute in toata tara. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi in general instabila in Maramures, Transilvania si Moldova, precum si in zonele de deal si de munte, unde vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de.

Prognoza meteo pentru doua saptamani: Unde vor mai fi vijelii si ploi torentiale in urmatoarea perioada

Ploile vor continua in aproape toata tara in urmatoarele doua saptamani, dar temperaturile vor fi in general apropiate de cele normale pentru luna iulie, arata prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani publicata de Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo pentru intervalul 16 - 29 iulie. Ploi frecvente, in toata tara

Ploile vor continua in aproape toata tara in urmatoarele doua saptamani, dar temperaturile vor fi in general apropiate de cele normale pentru luna iulie, arata prognoza publicata de Administratia.

Prognoza meteo: Cat mai tin vijeliile. Unde se anunta ploi, cat de cald se face in sudul tarii si in ce zone loveste grindina

Vremea va fi deosebit de calda in urmatoarele zile, insa ploile si vijeliile isi vor face aparitia in peisaj in special dupa-amiaza. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM) vor fi innorari temporar accentuate, averse ce pot avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Prognoza actualizata pentru urmatoarele ore. Unde lovesc ploile

Sambata 14 iulie) in zonele montane, submontane, precum si in regiunile nordice, estice si centrale, vremea va fi in general instabila si mai ales dupa-amiaza si seara vor fi innorari temporar accentuate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )