Libnet.ro
UNICEF

05:45

VREMEA. Meteo din batrani pentru luna ianuarie

Antena3 Antena3,
VREMEA. Meteo din batrani pentru luna ianuarie

Pana in data de 9 ianuarie inca e frig. in zonele montane apare gerul, a spus Mihai Voropchievici, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse. continuă pe Antena3

Temperatura record pentru luna ianuarie, inregistrata in Norvegia

Un mic oras din vestul Norvegiei a stabilit joi un nou record pentru cea mai ridicata valoare termica din luna ianuarie in aceasta tara scandinava, a anuntat Biroul Meteorologic Norvegian, potrivit DPA.

Anunt important pentru pensionari. Ce se intampla cu banii, in luna ianuarie

Nou anunt important pentru pensionari! Anul 2020 vine cu o schimbare in privinta indemnizatiilor lor. Ce se intampla cu banii din ianuarie? Casa Nationala de Pensii Publice a facut anuntul. Anunt important pentru pensionari Casa Nationala de Pensii Publice a informat de curand ca o parte din pensonari vor putea primi in luna ianuarie a .

Prognoza meteo: Iarna loveste Romania in weekend. Unde se anunta ninsori si polei, cat scad temperaturile

Vremea neobisnuita pentru luna ianuarie continua si vineri, cu valori ale temperaturilor mult mai ridicate decat data din calendar. De sambata sunt asteptate ninsori la munte si precipitatii mixte pe arii extinse. De duminica se intoarce iarna in toata tara. Se anunta ninsori, inclusiv in Capitala, si polei.

Record de temperatura in Norvegia: Cel mai calduros inceput de an din istoria masuratorilor meteo

Record de temperatura in Norvegia, pentru luna ianuarie. Mercurul termometrelor din Sunndalsora a urcat la 19 grade Celsius, potrivit Biroului de meteorologie citat de B1 TV. Recordul precedent, de 17,9 grade, fusese.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )