Libnet.ro
UNICEF

12:45

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 mai. Nu scapam de ploi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 mai. Nu scapam de ploi

Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil in sud-vest si mai mult noros in rest si, mai ales pe parcursul zilei, vor fi averse si descarcari electrice pe arii relativ extinse, exceptand. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 9 mai. Vesti bune de la meteorologi

Vremea va continua sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii, dar valorile termice diurne vor fi in continuare mai scazute decat normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 8 mai. Vestile proaste de la meteorologi continua

Vremea va fi rece, desi valorile termice vor marca o crestere usoara fata de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de est a tarii, unde pe arii restranse, ziua, vor fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 7 mai. Vesti cumplite de la meteorologi

Vremea se va raci accentuat fata de ziua precedenta, devenind deosebit de rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 6 si 16 grade, iar.

VREMEA. Prognoza meteo pentru trei saptamani. De cand se incalzeste vremea?

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 6 mai - 3 iunie. incepand din 13 mai vremea se incalzeste, iar temperaturile si precipitatiile se vor situa in valorile.

Prognoza meteo pentru perioada 6 mai 3 iunie. Afla cand scapam de ploi si ce temperaturi ne asteapta

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 6 mai 3 iunie. Vremea va incepe sa se incalzeasaca la jumatatea lunii mai. Nu vom scapa de ploi, insa acestea vor cadea in limita cantitatilor normale pentru aceasta perioada a anului. in zilele urmatoare, temperaturile vor fi mai scazute decat in mod [] .

Prognoza METEO pentru luna MAI: Vara se lasa mult asteptata

Meteorologii anunta o incalzire usoara a vremii de saptamana viitoare. ANM a emis prognoza meteo valabila pana pe 3 iunie. Saptamana 06. 2019 Valorile termice vor fi mai.

Vremea va continua sa se incalzeasca. PROGNOZA METEO pentru weekend

Vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales ziua, in regiunile nordice,.

Anuntul ANM! Ce se va intampla cu vremea in urmatoarele doua zile

Prognoza meteo pentru miercuri, 8 mai Vremea se va mentine rece, desi fata de ziua anterioara valorile termice vor marca o usoara crestere. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a.

Prognoza meteo: Nu scapam de ploi. Unde vor face ravagii precipitatiile abundente, de cand se indreapta vremea

Nu scapam de ploi nici in urmatoarele doua saptamani, iar variatiile termice ne vor da batai de cap. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 6-19 mai. Dupa valul de aer polar care a lovit Romania si a adus scaderi bruste de temperaturi si fenomene meteo extreme, in urmatoarele zile, valorile diurne vor fi in crestere, pentru ca de duminica, 12 mai, frigul sa puna iar stapanire pe Romania.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 10 MAI 2019. Destinul ne da noi indicii azi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 10 MAI 2019; Soarele in Taur se aliniaza cu punctele de eclipsa astazi si esti ghidat cu finete sa te indepartezi de trecut si sa te indrepti spre un viitor mult mai bun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )