Libnet.ro
UNICEF

21:30

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 mai. Vesti bune de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 mai. Vesti bune de la meteorologi

Vremea va continua sa se incalzeasca. in timpul zilei, innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului se vor semnala pe arii restranse la . continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 9 mai. Vesti bune de la meteorologi

Vremea va continua sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii, dar valorile termice diurne vor fi in continuare mai scazute decat normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 mai. De cand scapam de ploi

Vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate ziua in regiunile estice, nordice si centrale, precum si la munte, iar spre seara si noaptea in sud-vest. Local.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 mai. Nu scapam de ploi

Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil in sud-vest si mai mult noros in rest si, mai ales pe parcursul zilei, vor fi averse si descarcari electrice pe arii relativ extinse, exceptand.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 12-19 mai. Anuntul trist de la ANM

Vremea ploioasa revine. Romanii nu apuca sa se obisnuiasca deloc cu caldura. Luni temperaturile raman ridicate insa de marti, in toata tara, se intorc ploile. Meteorologul.

VREMEA. Prognoza meteo saptamana 13-19 mai. Grindina si ploi in mai multe zone din tara

VREMEA se incalzeste in zilele ce urmeaza. Mercurul termometrelor va urca pana la 24 de grade, dar vor fi si ploi. VREMEAva fi calda pana marti, cand vremea intra din nou printr-un proces de.

Vremea va continua sa se incalzeasca. PROGNOZA METEO pentru weekend

Vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales ziua, in regiunile nordice,.

Prognoza meteo: Nu scapam de ploi. Unde vor face ravagii precipitatiile abundente, de cand se indreapta vremea

Nu scapam de ploi nici in urmatoarele doua saptamani, iar variatiile termice ne vor da batai de cap. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 6-19 mai. Dupa valul de aer polar care a lovit Romania si a adus scaderi bruste de temperaturi si fenomene meteo extreme, in urmatoarele zile, valorile diurne vor fi in crestere, pentru ca de duminica, 12 mai, frigul sa puna iar stapanire pe Romania.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 12 MAI 2019 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 12 MAI 2019 pentru Zodia Leu -Ai unele rezerve cu privire la calatoria pe care trebuie s-o faci, ori pentru ca nu esti in cea mai buna forma pentru a pleca la drum ori fizic,.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 12 MAI 2019. Straluceste cu Luna in Leu!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 12 MAI 2019; astazi Luna este inca in Leu desi pe seara intra in practica Fecioara si ne pregateste pentru o noua saptamana de lucru si de viata. Acum insa, inainte de.

HOROSCOP. Mesaje de la arhanghelul Mihail pe zodii, 12 mai. Berbecii petrec mai mult timp in aer liber, Gemenilor nu le strica niste ajutor

Iata pentru DUMINICA 12 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )