Libnet.ro
UNICEF

22:45

VREMEA. Prognoza meteo pentru 16 decembrie. Anuntul mult asteptat de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 16 decembrie. Anuntul mult asteptat de la meteorologi

Vremea va fi in general frumoasa, iar procesul de incalzire a vremii va continua urmand a se inregistra temperaturi cu mult mai ridicate decat cele normale perioadei. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 decembrie. Vremea se schimba din nou

In cea mai mare parte a tarii, vremea va fi mai calda decat in mod normal la mijlocul lunii decembrie, chiar deosebit de calda la orele amiezii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 14 decembrie. Vesti total neasteptate de la meteorologi

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada din an in toata tara, dar cu precadere in sud-est. Pe parcursul zilei cerul va avea innorari in majoritatea zonelor si va ploua local in vest si nord-vest si pe spatii restranse in restul teritoriului, iar la munte, in special in Carpatii Occidentali, se vor semnala precipitatii mixte.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 13 decembrie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Prognoza meteo, duminica. 15 decembrie. Vremea in Bucuresti si in tara: temperaturi anormale pentru aceasta data

Meteorologii de la Administratia Nationala de meteorology ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 15 decembrie 2019. La ce vreme sa ne asteptam in acest sfarsit de saptamana? Potrivit specialistilor ANM, temperaturile de astazi se vor incadra usor peste normalul acestei perioade. Astfel, mijlocul lunii decembrie vine cu o vreme mai calda la orele amiezii.

Prognoza meteo pentru vineri, sambata si duminica. Unde va ninge in weekend-ul 13 15 decembrie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o prognoza pentru perioada cuprinsa intre 13 15 decembrie. Cum va fi vremea in zilele de vineri, sambata si duminica? Unde isi vor face ninsorile aparitia? Prognoza meteo ANM pentru 13 15 decembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru zilele .

Prognoza meteo, sambata, 14 decembrie. Sunt asteptate ninsori

Specialistii de la ANM au anuntat prognoza meteo pentru ziua de sambata, 14 decembrie 2019. Sunt asteptate precipitatii, dar si ninsori. Prognoza meteo, sambata, 14 decembrie Weekendul vine cu o vreme calda pe teritoriul Romaniei. Precipitatiile care vor cadea exclusiv sub forma de ploaie la altitudini de sub 1000 13000 de metri. in nordul .

Prognoza meteo in saptamana 16 22 decembrie. Temperaturi de peste 20 de grade Celsius

Meteorologii au informat ce vreme ne va acompania in saptamana 16 22 decembrie 2019. Tara va fi lovita de un val de aer cald, asa ca se vor inregistra temperaturi de peste 20 de grade Celsius, mult mai mari fata de cele normale pentru perioada mentionata. Prognoza meteo in saptamana 16 22 decembrie .

Prognoza meteo ANM pentru joi, 12 decembrie. Temperaturile sunt in scadere

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Acestia au indicat faptul ca temperaturile sunt in scadere, dar raman totusi mai scazute decat normalul perioadei. Cum va fi vremea in restul tarii si care sunt maximele si minimele pentru ziua de azi, 12 decembrie? Prognoza meteo ANM pentru joi, 12 decembrie .

ANAF: 16 decembrie, termenul pentru depunerea documentatiei in vederea facilitatiilor fiscale

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a reamintit tuturor contribuabililor, care inregistreaza obligatii bugetare restante la data de 31 decembrie 2018, ca pot beneficia, in conditiile reglementate de Ordonanta de Guvern nr. 62019, de o serie de facilitati fiscale, iar 16 decembrie este termenul limita pentru depunerea documentatiei, conform News. ro.

HOROSCOP rune 16 decembrie. Leii trebuie sa depuna efort, Varsatorii ii inspira pe altii

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 16 decembrie 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )