Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vremea in week-end. ANM a schimbat prognoza meteo

Playtech Playtech,
Vremea in week-end. ANM a schimbat prognoza meteo

Administratia Nationala de Meteorologie a schimbat prognoza meteo pentru week-end. Din pacate, de Florii vremea va fi instabila si ploile isi vor face simtita prezenta mai ales in jumatatea de nord a tarii. Temperaturile vor fi mai scazute decat sunt in mod normal in aceasta perioada a anului. Vremea este mai racoroasa in aceasta perioada [] . continuă pe Playtech

VREMEA va fi inchisa si temporar va ploua. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Regimul termic va ramane unul rece pana spre sfarsitul acestei saptamani in majoritatea regiunilor, iar ulterior mercurul din termometre va atinge 23-24 de grade Celsius pe timpul zilelor.

Prognoza meteo: Iarna se intoarce. Unde se anunta lapovita si ninsori, cat de frig se face si cum va fi vremea de Florii

Nu scapam de vreme rea in urmatoarea saptamana. Meteorologii anunta ploi, lapovita, ninsori si foarte frig. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), regimul termic va fi foarte scazut, asemanator zilelor de iarna, nicidecum perioadei in care ne aflam.

VREMEA. Prognoza meteo pentru Florii si Paste

Gabriela Bancila, sefa Centrului National de Prognoze Meteorologice, a dezvaluit la interviurile DC News cum va fi vremea de Florii si de Paste. in ziua de Florii cerul va fi inorat in partea de nord a.

PROGNOZA meteo. Cum va fi vremea la finalul acestei saptamani

Joi, 18 aprilie, in regiunile sudice, estice si partial in cele centrale, cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse va ploua, mai ales in cursul zilei. in restul teritoriului, cerul va fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 17 aprilie. Meteorologii sunt pesimisti in privinta temperaturilor

Miercuri, 17 aprilie, cerul va avea innorari si temporar va ploua, pe arii extinse in jumatatea de est a tarii si local in rest. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 aprilie. Ploile vor cuprinde toate regiunile

Cerul va avea innorari in majoritatea regiunilor, mai accentuate in jumatatea de est a tarii, unde vor fi ploi si sub forma de aversa, pe arii extinse in cursul zilei si in restrangere.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 18 aprilie.Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Joi, 18 aprilie, in regiunile sudice, estice si partial in cele centrale, cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse va ploua, mai ales in cursul zilei. in restul teritoriului, cerul va fi.

ALERTA METEO: Uluitor! Ce se intampla cu vremea in Romania: Vezi care sunt judetele vizate

Miercuri va fi o atmosfera instabila in toata tara. INCENDIAR! LOREDANA CHIVU S-A DEZBRACAT PENTRU UN MANELIST CELEBRU! IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR GALERIE FOTO) Prognoza meteo anunta ploi insemnate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )