Libnet.ro
UNICEF

11:16

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Joi, 21 februarie, vremea se va raci usor, dar in cea mai mare parte a tarii valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 4 . continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 20 februarie, vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie, in nordul, estul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Marti, 19 februarie, vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile estice si sud-estice, iar in zonele joase de relief,.

Vremea. Prognoza meteo pentru o luna. Vesti fantastice de la meteorologi

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o luna, pana in 18 martieA fost emisa prognoza meteo pentru o luna. ANM, prognoza meteo. Vremea pe o luna, pana in 18 martie18 - 25 februarie Valorile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru Bucuresti.Vreme deosebit de rece,lapovita si ninsoare

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat, joi prognoza meteo pentru Bucuresti. Vineri, vremea se va raci si va deveni vantoasa. Temporar se vor semnala precipitatii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 18 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Luni, 18 februarie, vremea se va mentine predominant frumoasa. Vor fi innorari temporare in regiunile estice, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe sau burnite, dar in restul zonelor cerul va fi.

Vremea. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Iarna se joaca de-a primavara

Vremea va continua sa fie schimbatoare, cu perioade in care temperaturile maxime vor ajunge la 14 grade Celsius, dar si cu intervale in care valorile termice vor scadea considerabil, chiar si pana spre.

Vremea se schimba radical. Cum va fi de Martisor. Prognoza meteo pe regiuni

In urmatoarele zile va fi foarte cald in toata tara, dar spre sfarsitul saptamanii se va raci semnificativ urmand sa ninga in multe zone, anunta meteorologii care au dat publicitatii prognoza meteo pe doua saptamani. Saptamana viitoare temperaturile nu vor mai depasi 9 grade.

Prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani. Cum va fi prima saptamana din martie

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru urmatoatele saptamani. Meteorologul Alina Serban a anuntat ca vremea se va raci spre finalul saptamanii. Dupa cateva zile cu t.

Vesti proaste pentru fanii Nutella! Productia celei mai mari fabrici a fost oprita, dupa ce s-a depistat o problema

Vesti proaste pentru fanii Nutella!Ferrero a decis sa suspende temporar, din precautie, cea mai mare fabrica, aflata in Normandia, dupa ce a fost gasit un defect de calitate, se arata.

Curs valutar 21 februarie. Cat costa un euro

CURS VALUTAR 21 februarie. Banca Nationala a Romanieia afisat, luni, un curs de 4,7559 lei pentru un euro, in scadere cu 0,17 bani -0,04%) fata de cotatia de 4,7576 lei stabilita in sedinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )