Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vremea. Prognoza meteo pentru o luna. Vesti fantastice de la meteorologi

Antena3 Antena3,
Vremea. Prognoza meteo pentru o luna. Vesti fantastice de la meteorologi

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o luna, pana in 18 martieA fost emisa prognoza meteo pentru o luna. ANM, prognoza meteo. Vremea pe o luna, pana in 18 martie18 - 25 februarie Valorile. continuă pe Antena3

Vremea. Prognoza meteo pentru o luna. Vesti minunate de la meteorologi

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o luna, pana in 18 martieA fost emisa prognoza meteo pentru o luna. ANM, prognoza meteo. Vremea pe o luna, pana in 18 martie18 - 25 februarie Valorile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 18 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Luni, 18 februarie, vremea se va mentine predominant frumoasa. Vor fi innorari temporare in regiunile estice, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe sau burnite, dar in restul zonelor cerul va fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 februarie. Vesti inedite de la meteorologi

Vremea. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Iarna se joaca de-a primavara

Vremea va continua sa fie schimbatoare, cu perioade in care temperaturile maxime vor ajunge la 14 grade Celsius, dar si cu intervale in care valorile termice vor scadea considerabil, chiar si pana spre.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 16-17 februarie. Meteorologii anunta temperaturi de primavara

VREMEA. Prognoza meteo in weekendul 16-17 februarie. De cand se incalzeste vremea

Sambata, 16 februarie, vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in cursul zilei in regiunile estice si nord-vestice, dar numai cu totul izolat si trecator va ploua.

Prognoza meteo: Ce vreme aduce primavara. Cat de cald se face si unde lovesc ninsorile, cat tine vremea buna

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a actualizat prognoza meteo pentru perioada 18 februarie - 18 martie. Conform meteorologilor, valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice perioadei in cea mai mare parte a tarii, iar precipitatii, deficitare in primele doua saptamani, isi vor face aparitia spre mijlocul lunii martie.

VREMEA. Prognoza pentru perioada 15-25 februarie. Meteorologii au facut anuntul. Scapam sau nu de iarna

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor, daca am scapat sau nu de iarna. S-a emis prognoza meteo pentru perioada 15-25februarie. Prognoza a.

Vremea se schimba radical. Cum va fi de Martisor. Prognoza meteo pe regiuni

In urmatoarele zile va fi foarte cald in toata tara, dar spre sfarsitul saptamanii se va raci semnificativ urmand sa ninga in multe zone, anunta meteorologii care au dat publicitatii prognoza meteo pe doua saptamani. Saptamana viitoare temperaturile nu vor mai depasi 9 grade.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea marti, 19 februarie

Vremea frumoasa se mentine si marti, 19 februarie. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM, cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales in regiunile estice si sud-estice, unde izolat vor fi conditii pentru ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in Moldova si pe crestele inalte de munte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )