Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 ianuarie. Vesti cumplite de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 ianuarie. Vesti cumplite de la meteorologi

Luni, 21 ianuarie, valorile termice, in scadere in cea mai mare parte a tarii, se vor situa in majoritatea zonelor in jurul celor climatologic specifice date; temperaturile maxime se vor incadra. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 ianuarie. Vesti proaste de la meteorologi

Valorile termice, in scadere in cea mai mare parte a tarii, se vor situa in majoritatea zonelor in jurul celor climatologic specifice date; temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 6 grade, iar.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Vremea se strica puternic

Meteorologii prognozeaza, pentru perioada 18 - 27 ianuarie 2019, o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in timp ce precipitatiile slabe.

VREMEA. Prognoza meteo pentru saptamana 21-27 ianuarie. Temperaturi scazute si precipitatii

Meteorologiianunta pentru perioada 21- 27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in timp ce precipitatiile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru Bucuresti pentru saptamana in curs. Ce fenomene meteo ii asteapta pe bucuresteni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ninsori destul deslabe, vant moderat, cu rafale de 40 - 45 de kilometri pe ora, si temperaturi minime de minus 8 grade, pana joi dimineata,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 18 ianuarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Vineri, 18 ianuarie, meteorologii anunta ca vremea va fi mai calda decat ar fi normal in a doua jumatate a lunii ianuarie in cea mai mare parte a tarii, dar cu precadere in dealurile subcarpatice din.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekend. Vesti proaste de la meteorologi

Dupa temperaturile mai ridicate din aceasta perioada vorbim de un val de aer rece care va ajunge si in Romania. Meteorologii ANM ne spun la ce sa asteptam in perioada urmatoare. Vorbim.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 18 ianuarie. Veste neasteptata de la meteorologi

Vineri, 18 ianuarie, vremea va fi mai calda decat ar fi normal in a doua jumatate a lunii ianuarie in cea mai mare parte a tarii, dar cu precadere in dealurile subcarpatice din sud si est.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminica, 20 ianuarie. Mare atentie la fenomene periculoase

Duminica, vremea se va mentine predominant inchisa si temporar se vor semnala precipitatii pe arii relativ extinse, izolat moderate cantitativ in cele vestice si nord-vestice. Acestea vor fi sub forma.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 19-20 ianuarie. Atentie la fenomene periculoase

Sambata, 19 ianuarie, valorile termice diurne vor marca o scadere in toata tara, chiar accentuata in centru, est si sud, dar cele nocturne vor continua sa fie, in general, peste normalul perioadei.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile: Vreme foarte rece la inceputul saptamanii. Cand se mai incalzeste

Meteorologii anunta ca vremea va fi rece la inceputul saptamanii, cu minime care pot ajunge chiar la -12 grade in Moldova, insa incepand de miercuri, temperaturile vor creste. in Capitala, luni si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )