Libnet.ro
UNICEF

18:45

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 februarie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 februarie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Vineri, 22 februarie, vremea va fi in general inchisa, se va raci si va deveni vantoasa in cea mai mare parte a tarii. Se vor semnala precipitatii ziua pe arii extinse, iar seara si noaptea in. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Joi, 21 februarie, vremea se va raci usor, dar in cea mai mare parte a tarii valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 4 .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 20 februarie, vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie, in nordul, estul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Marti, 19 februarie, vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile estice si sud-estice, iar in zonele joase de relief,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22-23 februarie, in Capitala. Bucurestenii trebuie sa evite sa iasa din casa

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu vesti proaste pentru locuitorii Capitalei, pentru zilele de 22 si 23 februarie. Vineri, dupa amiaza, vremea se va raci si va deveni.

VREMEA. Prognoza meteo pentru Bucuresti.Vreme deosebit de rece,lapovita si ninsoare

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat, joi prognoza meteo pentru Bucuresti. Vineri, vremea se va raci si va deveni vantoasa. Temporar se vor semnala precipitatii.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 22 februarie. Berbecii sunt protejati, Taurii au parte de iubirea vesnica

Iata pentruVINERI 22 februarie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE. O zodie este foarte aproape de a-si atinge scopul

Horoscop 22 februarie. Vesti interesante de la astre pentru ziua de vineri. Horoscop 22 februarie Berbec in acesta perioada acordati o importanta foarte mare relatiei cu prietenii apropiati. Este foarte.

Prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani. Cum va fi prima saptamana din martie

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru urmatoatele saptamani. Meteorologul Alina Serban a anuntat ca vremea se va raci spre finalul saptamanii. Dupa cateva zile cu t.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE. Mercur si Jupiter comploteaza! Taurii au parte de romantism, Gemenii fac servicii pentru altii

Iata horoscopul zilei de VINERI 22 FEBRUARIE 2019; astazi, Mercur este in cuadratura cu Jupiter. Ce inseamna pentru noi ? HOROSCOP 22 FEBRUARIE. Tranzitul de cuadratura dintre Mercur cel.

HOROSCOP 22 februarie, cu Camelia Patrascanu. Varsatorii au discutii. Pestii sunt criticati

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 22 februarie. Berbec - ii deranjeaza lipsa de dreptate si adevar. Se vor lupta pentru acest drept. Taur - sunt constransi de niste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )