Libnet.ro
UNICEF

23:15

VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 aprilie. Vesti incredibile de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 aprilie. Vesti incredibile de la meteorologi

Vremea va fi in general frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, indeosebi in vestul, centrul si nordul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari si ploi slabe,. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 aprilie. Vesti incredibile de la meteorologi

Joi, 25 aprilie, vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca, mai ales in regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si doar cu totul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 aprilie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Miercuri, 24 aprilie, vremea se va incalzi, astfel incat valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice datei in regiunile intracarpatice si apropiate de mediile multianuale in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 23 aprilie. Meteorologii au vesti proaste

Marti, 23 aprilie, cerul va avea innorari in majoritatea regiunilor si va ploua slab, ziua pe arii extinse in cele vestice, sud-vestice si partial in cele centrale, iar seara si noaptea izolat si .

VREMEA o ia razna! Prognoza METEO pentru vineri si sambata

Vremea va continua sa se incalzeasca. Meteorologii anunta ca pana in ziua de Paste temperaturile vor ajunge si la 20 de grade. Vineri, 26 aprilie Vremea va fi in general frumoasa sinbsp.

VREMEA DE iNVIERE. Prognoza meteo pentru noaptea de inviere

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate, valabil in aproximativ.

VREMEA. Prognoza meteo 23 aprilie. Frig in mai multe regiuni ale tarii

in Banat vremea va fi apropiata de normalul perioadei, cu o medie a valorilor termice diurne de 21 de grade, apoi se va raci accentuat pana spre 13 grade. in Crisana, vremea, normala termic in prima zi.

ANM schimba prognoza meteo. Unde va fi cod galben de ploi si ce se intampla cu vremea de Paste si 1 Mai

Daca pleci in minivacanta de Paste si 1 Mai, ar trebui sa stii ca vremea va fi capricioasa. Va fi soare in multe zone, dar vor aparea si ploile, unele chiar torentiale. Meteorologii au emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in intreaga tara, de sambata dupa-amiaza, pana duminica la ora 18. in 25 [] .

Vremea de Paste si 1 mai: ANM a schimbat prognoza pentru Romania. Care e starea meteo

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Se anunta vreme calda pana de Paste, cand temperaturile vor mai scadea. Se va incalzi din nou in jurul datei de 1 mai, cand zeci de mii de turisti sunt asteptati pe litoral. Vremea se incalzeste treptat, iar temperaturile pot ajunge pana la [] .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 aprilie. Taurii trebuie sa fie sinceri fata de ei insisi, Berbecii trebuie sa apeleze la simtul umorului

Iata pentru VINERI 26 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

APIA: Centrele judetene si locale vor avea program normal de lucru pe 26 aprilie

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Centrul Judetean Calarasi informeaza ca pentru buna desfasurarea a procesului de primire a cererilor unice de plata aferente Campaniei 2019, Centrele judetene si locale vor avea program normal de lucru in ziua de 26 aprilie, cu recuperarea timpului lucrat, in conditiile legii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )