Libnet.ro
UNICEF

14:00

VREMEA. Prognoza meteo pentru 29 martie. Vestile bune de la meteorologi se mai lasa asteptate

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 29 martie. Vestile bune de la meteorologi se mai lasa asteptate

Valorile termice diurne se vor situa in jurul celor specifice datei in vest, sud-vest si in centru, in timp ce in restul zonelor vor fi usor mai coborate decat acestea. Cerul va fi variabil, cu. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 28 martie. Meteorologii continua cu vestile proaste

Joi, 28 martie, vremea se va mentine usor mai rece decat in mod normal la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 15 grade,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 martie. Vesti incredibil de proaste de le meteorologi

Miercuri, 27 martie, vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile sudice si estice. Vor mai.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 martie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Marti, 26 martie, vremea se va raci, astfel incat in majoritatea regiunilor valorile termice se vor situa usor sub mediile multianuale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6.

VREMEA. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare. De cand se incalzeste

Vremea incepe sa se incalzeasca incet de vineri. Iata cum arata prognoza meteo pentru zilele urmatoare. Vineri, 29 martie, valorile termice diurne se vor.

Curs valutar BNR azi, 29 martie: Cotatii pentru valuta in week-end

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat cursul valutar in data de 29 martie 2019. Cotatiile valutelor internationale vor fi valabile pe parcursul intregului week-end. Euro a inregistrat o usoara crestere +0,0025 lei), in timp ce dolarul american a crescut cu 0,0122 lei. Francul elvetian a crescut cu 0,0102 lei, iar lira sterlina a fost [] .

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii vineri 29 martie. Berbecii sunt in siguranta, Gemenii sa fie cu nadejde in Dumnezeu

Iata pentru VINERI 29 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in.

Radu Tudor: 29 martie. Ziua emotiei si a satisfactiei : suntem in NATO

29 martie 2004. Aeroportul Otopeni. Ne suim la bordul aeronavei lung-curier Boeing 707 a companiei Romavia. Delegatia oficialilor e mare, a jurnalistilor si mai mare, scrie Radu Tudor pe blog. Dupa un zbor lung.

CALENDAR ORTODOX 29 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Mucenic Marcu, episopul Aretuselor, a distrus in timpul imparatului Constantin cel Mare 306-337) mai multe temple pagane, zidind in locul lor biserici. Cand la tronul imparatesc.

HOROSCOP 29 MARTIE 2019. Mercur direct, inca haos! Taurii sunt dominati de nemultumiri, Gemenii sunt foarte harnici

Iata horoscopul zilei de VINERI 29 MARTIE 2019; Mercur este direct de 24 ore si deocamdata cauzeaza o oarecare nebunie desi Luna in Capricorn incearca sa restaureze ordinea. Insa inca nimeni nu stie ce se petre.

HOROSCOP 29 martie, cu Camelia Patrascanu. Leii iau decizii importante. Varsatorii sunt foarte discreti cu cei din jur

Horoscop 29martie. Persoanele in varsta sunt foarte valoroase, le putem intalni astazi si putem privi sfaturi foarte bune sau noi putem fi astfel de persoane pentru altii. Horoscop.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )